Επιθεώρηση Χρ. Χρυσολόγου: Ηγέτιδα με νέο στοίχημα ανάπτυξης για το 2017

της Ελενας Ερμείδου

Άλλο ένα έτος επιτυχίας έκλεισε για την Επιθεώρηση του κου Χρήστου Χρυσολόγου. Οι ισχυρές επιδόσεις της Επιθεώρησης του κου Χρυσολόγου για το 2016 λειτουργούν θετικά, οδηγούν στην αναθεώρηση των στόχων και  θέτουν υψηλά τον πήχυ  για το 2017 που είναι τα 2.926.910 ευρώ. Ο ίδιος δε, διερωτήθηκε στην χτεσινή ετήσια εκδήλωση, αν ο στόχος αυτός θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί περαιτέρω, δεδομένου ότι η Επιθεώρηση απαρτίζεται από αφοσιωμένους και ικανούς συνεργάτες, διαθέτει  παράλληλα ως συγκριτικό πλεονέκτημα  τα ποιοτικά προϊόντα της Εθνικής Ασφαλιστικής και το brand awareness της εταιρείας.

Σύμβολο της Επιθεώρησης ο «Ναυτίλος»

Η Επιθεώρηση του κου Χρυσολόγου δεν χάνει τον προσανατολισμό της, ταξιδεύει σε φουρτούνες και κύματα σταθερά, λειτουργεί με την λογική του υποβρυχίου, αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Για όλους αυτούς τους λόγους και τα πλεονεκτήματα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την εποχή μας, η Επιθεώρηση, όπως εξήγησε ο κος Χρυσολόγος, επέλεξε ως σύμβολο της τον Ναυτίλο.

 Αποζημιώσεις και η στιγμή της δικαίωσης

Εκτός από την παραγωγή ασφαλίστρων, εξαιρετικά σημαντικό είναι το κομμάτι των αποζημιώσεων. «Πρόκειται για άλλη μία στιγμή δικαίωσης» τόνισε ο κος Χρυσολόγος. Κάνοντας, ο ίδιος τον απολογισμό των αποζημιώσεων του έτους, τα στοιχεία έδειξαν: Για το κλάδο Ζωής, οι αποζημιώσεις έφτασαν στα 5.332.176. Στο κλάδο Αυτοκινήτου, 1.339.313. Τα ασφάλιστρα από τις λήξεις συμβολαίων στα 1.965.707, τεμάχια 170

Ένα άλλα σημαντικό κομμάτι για την Επιθεώρηση η σύναψη 19 νέων συμβάσεων μέσα στο 2016.

Η Επιθεώρηση ανάμεσα στο άνθρωπο και ολόκληρη την κοινωνία

 Η Επιθεώρηση δεν αρκείται στα νούμερα που γράφουν οι πωλήσεις και οι αποζημιώσεις. Διαθέτει ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, ταυτόχρονα διαθέτει και ένα πρόσωπο ανθρώπινο. Διαθέτει κοινωνική ευαισθησία και το απέδειξε με δράσεις κοινωνικής ευθύνης και ουσιαστικής προσφοράς προς τον άνθρωπο και την κοινωνία. Μία από τις ενέργειες αυτές η act4greece, η τράπεζα αιμοδοσίας, κα. «Ο επαγγελματίας πρέπει να έχει ανθρώπινη ευαισθησία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ο κος Χρυσολόγος, βάζοντας στο επίκεντρο τα άτομα, την ομάδα, την κοινωνία.

Η Επιθεώρηση και τα πλεονεκτήματα των νέων προϊόντων

 Καλύψεις κατοικιών, καλύψεις αστικής και νομικής προστασίας, cyber κίνδυνοι είναι μεταξύ άλλων στις προτεραιότητες της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Σύντομα η Εθνική Ασφαλιστική θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της νέα προϊόντα κατοικίας, τα οποία θα τα χαρακτηρίζει η ευρύτητα καλύψεων και «η αναθεώρηση των όρων», τόνισε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κος Γεώργιος Μακρής. Θα ακολουθήσουν προϊόντα κάλυψης επείγουσας τεχνικής βοήθειας σε κατοικίες τα οποία θα υποστηρίζονται 365 ημέρες το χρόνο. Θα προστεθούν δε, στα υφιστάμενα συμβόλαια χωρίς επιβαρύνσεις. Εν ευθέτω χρόνω αναμένεται να μπει στην αγορά νέο προϊόν το οποίο θα συνδυάζει καλύψεις αστικής ευθύνης και νομικής προστασίας. Εκτός δεν μένουν ούτε οι Ευθύνες στελεχών που διακρίνεται αλλά και οι cyber κίνδυνοι

Τα μεγέθη της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι πολύ μεγάλα, το μαρτυρούν τα αποτελέσματα τα οποία έρχονται από τα δίκτυα τα οποία στηρίζει έμπρακτα και το bancassurance. Στόχος της ανάπτυξη, η δημιουργία προσφοράς εργασίας και η καλλιέργεια επαγγελματιών.

Η Εθνική Ασφαλιστική από το 1891 πρωτοστατεί και διαμορφώνει τις συνθήκες στην ασφαλιστικής αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*