Greek Travel Show: Η 1η έκθεση που διαφοροποιεί το τουριστικό προϊόν

της Ελενας Ερμείδου

Αύριο Παρασσκευή 19 Μαίου ανοίγει τις πύλες της η πρώτη Greek Travel Show 2017 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών “Helexpo Maroussi“. Η Greek Travel Show έχει πανελλαδική εμβέλεια ενώ, διαφέρει σε σχέση με τις άλλες εκθέσεις στο γεγονός ότι απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή (B2C), δήλωσε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Helexpo Αθανάσιος Τζήκας.

Κατά την διάρκεια της   Greek Travel Show θα παρουσιαστούν προορισμοί και προτάσεις αναψυχής για το καλοκαίρι του 2017. Σημαντικό πλεονέκτημα το ότι  την ίδια ώρα, ο επισκέπτης μπορεί να κάνει  κράτηση.  Παράλληλα σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο  ο Κυριάκος Ποζρικίδης  στην διάρκεια της έκθεση οι προμηθευτές θα παρέχουν ειδικές εκπτώσεις προς τους καταναλωτές και πολλά δώρα.

Βασικό κίνητρο για τον σχεδιασμό της έκθεσης αυτής,  η ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, η προσπάθεια για ποιοτική διαφοροποίηση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, η ανάδειξη νέων προορισμών εντός της χώρας και η παροχή ολοκληρωμένης και έγκυρης πληροφόρησης στους καταναλωτές, συμπλήρωσε  ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo .

Ολα τα παραπάνω στοιχεία δένουν αρμονικά με την μεγάλη εκθεσιακή εμπειρία της ΔΕΘ – Helexpo η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της το πλέον επώνυμο εκθεσιακό brand name στο τουρισμό, την Philoxenia.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου και η Αττική.  Στο επίπεδο Δήμων, τιμώμενος Δήμος είναι είναι του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι εκθέτες της Greek Travel Show έφτασαν τους 80 ενώ, η έκθεση καλύπτει 4.400 τ.μ.

Η διάρκεια της είναι μεταξύ 19 και 21 Μαίου.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*