Farantouris Financial Advisors: Νέο ρεκόρ παραγωγής και ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα

του Νίκου Σακελαρίου

Την επίτευξη του στόχου των 8 εκατ. ευρώ εσόδων (παραγωγής) σε διάστημα 3 ετών από την ίδρυση της εταιρείας γιόρτασε την προηγούμενη Τρίτη με εκδήλωση στα γραφεία της η Farantouris Financial Advisors. Τα 8 εκατ. ευρώ παραγωγής για μία εταιρεία που ιδρύθηκε μόλις 3 χρόνια πριν αποτελούν μία εξαιρετική δυναμική παρά το γεγονός ότι η νέα εταιρεία ιδρύθηκε στην καρδιά της οικονομικής κρίσης και αντιμετώπισε ένα χρόνο μετά και τα capital controls.

Σήμερα η Farantouris Financial Advisors έχει ξεπεράσει τους αρχικούς της στόχους και αυξάνεται ταχύτατα με προσέλκυση νέων συνεργατών τόσο στα γραφεία της Αθήνας όσο και της περιφέρειας. Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες Ζωής και Υγείας αλλά έχοντας και καλές συνεργασίες με εταιρείες Γενικών Ασφαλίσεων, η FFA αποτελεί ένα πρότυπο ανάπτυξης για τον κλάδο της διαμεσολάβησης αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για όσους νέους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά και τεχνοκρατικά με την ασφάλιση.

Με το σύνθημα «γίνε ζωικός σε 7 ημέρες» η FFA κατάφερε να προσελκύσει νέους αποφοίτους ανώτατων σχολών αλλά και ευρύτερα και να τους μεταδώσει τα «φώτα» της ασφαλιστικής πώλησης, την φιλοδοξία του επιτυχημένου επαγγελματία και την ασφάλεια από την ένταξή τους σε ένα δυναμικό και ταχύτατα αναδυόμενο επιχειρηματικό σχήμα.

Οι επαγγελματικοί στόχοι που θέτει πλέον η FFA στηρίζονται πάνω στις συνεργασίες με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες κυρίως στον κλάδο υγείας και ζωής αναπτύσσοντας εξειδίκευση όχι μόνο στις πωλήσεις συνταξιοδοτικών –αποταμιευτικών προϊόντων και προϊόντων υγείας αλλά δημιουργώντας ένα σύστημα asset management το οποίο θα καλύπτει και θα παρακολουθεί κάθε επενδυτική και ασφαλιστική ανάγκη του επαγγελματία. Ταυτόχρονα δεν παραλείπει και τις Γενικές Ασφαλίσεις οι οποίες καλύπτουν ένα σημαντικό μέρος της παραγωγής του και μάλιστα με μεγάλη διαφοροποίηση μεταξύ αυτοκινήτου και λοιπών κλάδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*