«Εξυπηρετήστε τους δύσκολους πελάτες σας με μια μυστική τεχνική!»

Να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσουν τις γνώσεις τους και να κατανοήσουν την αξία της επίγνωσης του χαρακτήρα των εν δυνάμει πελατών τους δίνει το νέο διαδικτυακό σεμινάριο του insuranceforum.gr (Insurance Innovation). Στόχος επίσης  είναι να αντιληφθούν πως η θετική προσέγγιση συμβάλλει την εξεύρεση αποτελεσματικών επιχειρημάτων που οδηγούν σε πωλήσεις ακόμη και στους πιο δύσκολους ανθρώπους.

-Τρίτη 25 Απριλίου 2017, ώρα: 17.00 -19.00

-Εισηγητής: Ρούλα Κωτούδη,

-Σύμβουλος Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Θεματολογία

-Η εφαρμογή βασικών αρχών της Συναισθηματικής Νοημοσύνης
– Μάθετε να αφουγκράζεστε τα συναισθήματα του πελάτη & κωδικοποιείστε το προφίλ τους
– Χειρισμός αδιεξόδων & δύσκολων ανθρώπων με ελιγμούς & διπλωματικά διαλείμματα
– Το παιχνίδι των ανοιχτών ερωτήσεων & η δημιουργία κινήτρων θετικής απόφασης
– Η ανάδειξη του κοινού συμφέροντος (win to win)
– Οι αντιρρήσεων του Πελάτη ισοδυναμούν πάντα με περαιτέρω επιχειρήματα
– Οι πρώτες 10 λέξεις σας είναι σημαντικότερες από τις επόμενες 1.000.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Η κ. Ρούλα Κωτούδη είναι Οικονομολόγος, Πτυχ. Παν. Μακεδονία, ΜΒΑ University of LINCOLN U.K., Σύμβουλος Επικοινωνίας & Διευθύνων Σύμβουλος της KPR Consulting Συμβουλευτικής Εταιρίας Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία εκπαίδευσης Στελεχών Οργανισμών, Δημ. Υπηρεσιών & Επιχειρήσεων, Βιομηχανιών, Ασφαλιστικών & Φαρμακευτικών Εταιριών, Ξενοδοχείων & Χώρων Υγείας σε εξειδικευμένα προγράμματα Management, Time & Stress Management, Eπικοινωνίας, Team Building, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Πωλήσεων, Προσωπικής Aνάπτυξης κλπ. Είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια από τον Ε.Ο.Π.Ε.Π.Π. σε πιστοποιημένες δομές κατάρτισης. Δραστηριοποιείται σε θέματα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ως τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια Ελλάδα & Εξωτερικό (Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο, Φινλανδία κλπ). Διετέλεσε συνεργάτης Ε-BusinessWoman.gr, αρθρογράφος στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος & Αρχισυντάκτρια σε εκπομπή της ΕΡΤ3. Η συμμετοχή της σε επαγγελματικές ενώσεις, επιμελητήρια & σωματεία είναι αθρόα.

Για εγγραφές μέχρι την Παρασκευή 21/04/2017,
κόστος webinar από 40€, μόνο 25€!
Δηλώστε τώρα συμμετοχή για μία από τις 20 θέσεις και προλάβετε την προνομιακή τιμή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*