N. Kανελλόπουλος – Χρ. Αδαμαντιάδης Α.Ε: Φέρνουν προϊόντα υγείας Cigna στην Ελλάδα

του Νίκου Σακελλαρίου

Η Cigna είναι μία από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες αμερικανικές ασφαλιστικές εταιρείες παροχής προϊόντων υγείας και τα προϊόντα της φέρνει πλέον στην Ελλάδα σε μία πιο οργανωμένη προώθηση, και η «Ν. Κανελλόπουλος-Χ. Αδαμαντιάδης Α.Ε».

Πρόκειται για προϊόντα υγείας που μέχρι σήμερα προωθούνταν από μεμονωμένους διαμεσολαβητές σε Αμερικανούς πολίτες στην Ελλάδα (expatriates) και από φέτος η εταιρεία Κανελλόπουλου-Αδαμαντιάδη τα προσθέτει μέσα στη λίστα των δικών της προϊόντων.

«Στόχος μας είναι να προσθέσουμε τα συγκεκριμένα προϊόντα υγείας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και καλύψεων, μέσα στα προϊόντα υγείας που ήδη διαθέτουμε έτσι ώστε να μπορούμε να δώσουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε προϊόντα υγείας με ξεχωριστές καλύψεις » δηλώνει στο I.W ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γεώργιος Κωνιός.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετά προϊόντα Cigna , παρέχουν με τις καλύψεις τους τη δυνατότητα επίσκεψης και εξέτασης του ασφαλισμένου στις ΗΠΑ (σε νοσοκομεία και γιατρούς) γεγονός που είναι πολύ δύσκολο και αποτρεπτικό για άλλα προϊόντα υγείας όπως για παράδειγμα ασφαλίσεις άνω των 70 ετών, ψυχολογικές υποβοηθήσεις κά.

Σήμερα η Cigna είναι συμβεβλημένη με πάνω από 1 εκατ. ιδιωτικές κλινικές υγείας παγκοσμίως και τα όρια καλύψεων που έχουν τα προϊόντα της ξεκινούν από 800 χιλ. ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*