Ο κ. Ν. Κεχαγιόγλου, διευθύνων σύμβουλος της K2 Insurance Risk Management Consultants

Ανανέωση συνεργασίας ΠΟΞ με Interamerican με συντονιστή την Κ2 Insurance Risk Management Consultants

Η πολύ μεγάλη αποδοχή που είχε το πρόγραμμα Hotel Insurance το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και της Interamerican εδώ και ένα χρόνο, έδωσε το έναυσμα για ανανέωση της συμφωνίας για ένα επιπλέον έτος.

Η συμφωνία αυτή αφορά την παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων τα οποία καλύπτουν με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Τα προϊόντα αυτά καλύπτουν τις ανάγκες για προστασία από τους κινδύνους που προκύπτουν στα κτιριακά μέρη και τις εγκαταστάσεις βοηθητικών χώρων, τις αστικές ευθύνες, τους εργαζόμενους, τα διευθυντικά στελέχη και άλλες καλύψεις. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο τα μέλη των τοπικών Ενώσεων Ξενοδόχων.

Η συνεργασία αυτή συντονίζεται από την Κ2 Insurance Risk Management Consultants ο διευθύνων σύμβουλος της οποίας Νίκος Κεχαγιάογλου δήλωσε:

” Με ιδιαίτερη ικανοποίηση προχωρήσαμε στην επέκταση της συμφωνίας μας για την επόμενη ετήσια περίοδο αφού τα αποτελέσματά μας ήταν εξαιρετικά ενθαρρυντικά. Οι ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρονται μέσα από αυτή την συμφωνία βρίσκονται σε υψηλότατο επίπεδο ποιότητας και σε τιμές οι οποίες είναι απόλυτα προσιτές για τον κάθε επιχειρηματία του ξενοδοχειακού κλάδου. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά διότι νοιώθω ότι προσφέρω μια σημαντική υπηρεσία στον χώρο σε μια τόσο κρίσιμη οικονομική περίοδο όπου τέτοιες συμφωνίες προσδίδουν υπεραξία, αφού προσφέρουν τελειοποιημένα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές και με προνομιακή εξυπηρέτηση”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*