Νέο πρόγραμμα ασφάλισης cyber κινδύνων από την Willis Tower Watson

της Ελενας Ερμείδου

Νέο πρόγραμμα ασφάλισης cyber κινδύνων το οποίο απευθύνεται στον κλάδο αεροπορίας έθεσε στην αγορά η Willis Tower Watson σε συνεργασία με την AIG. Το νέο πρόγραμμα που φέρει το όνομα ‘CyFly’και είναι διαθέσιμο για όλο τον κόσμο αποτελεί μία νέα πρωτοβουλία της Willis Towers Watson να προσεγγίσει τους cyber κινδύνους.

Οι καλύψεις του νέου προγράμματος εστιάζουν στον ανθρώπινο παράγοντα και τους τεχνολογικούς κινδύνους που συνδέονται με τον κλάδο αεροπορίας.

Σύμφωνα με την Willis Towers Watson οι αεροπορικές είναι εκτεθειμένες απέναντι σε χρηματοοικονομικούς κινδύνους και κινδύνους απώλειας φήμης στην περίπτωση που προκληθεί ατυχές συμβάν στο δίκτυο τους από ανθρώπινο παράγοντας ή από κινδύνους της νέας τεχνολογίας.

Το CyFly καλύπτει επίσης συμβάντα διακοπής λειτουργίας μίας αεροπορικής που προέρχονται από τρίτους.

Παρέχει καλύψεις, μεταξύ άλλων για την συντήρηση των αεροσκαφών, την διαδικασία μεταφοράς των αποσκευών, καλύψεις που αφορούν στην ασφάλεια των αεροδρομίων, στην τροφοδοσία καυσίμων και την εστίαση.

Επί πλέον το νέο προϊόν καλύπτει την επιβολή προστίμων από τις εποπτικές αρχές και αποζημιώσεις υπό ορισμένους cyber κινδύνους.

Η εδρεύουσα στο Λονδίνο Willis Towers Watson σχηματίστηκε τον Ιανουάριου 2016 μετά από deal 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προέβλεπε την συγχώνευση της Willis Group Holdings, παγκόσμιας μεσιτικής και συμβουλευτικής στο τομέα διαχείρισης κινδύνων και της ασφάλισης και της Towers Watson, εταιρείας παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*