groupama, καμπάνια 2018

Διαγωνισμός Groupama : Το έχεις με την οδήγηση;

Η Groupama Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. (Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς») και στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, δίνουν την ευκαιρία σε 60 τυχερούς μέσα στη χρονιά να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδικής προσομοίωσης!

Για την ενέργεια αυτή, διεξάγεται ένας διαγωνισμός με κλήρωση*, μέσω της ιστοσελίδας www.toxeismetinodigisi.gr. Ο διαγωνισμός έχει τη μορφή quiz οδικών γνώσεων και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου.

Οι 20 τυχεροί νικητές του πρώτου διαγωνισμού που θα κληρωθούν την Δευτέρα 24 Απριλίου, θα συμμετάσχουν στις αρχές Μαΐου σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για την οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, μέσα από τις καινοτόμες και βιωματικές μεθόδους του Ι.Ο.ΑΣ.

Όροι διαγωνισμού: http://www.toxeismetinodigisi.gr/Info/Terms

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει, με την ευαισθησία που τη διακρίνει σε ζητήματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, να στηρίζει έμπρακτα εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της συνείδησης Οδικής Ασφάλειας. Άλλωστε, η ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας είναι η φυσική προέκταση της δράσης της εταιρίας.

(*) Θα διεξαχθούν άλλοι δύο αντίστοιχοι διαγωνισμοί εντός του 2017 (Ιούνιος και Οκτώβριος), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νικητών σε 60.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η  Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €138.2 εκατ. το 2015, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*