Ημερίδα με θέμα: “Πόση δύναμη κρύβει ένας CEO σε καλή υγεία” από την Manifest Services

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ολοήμερη ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “CEO in Good Health: Πόση δύναμη κρύβει ένας CEO σε καλή υγεία;”, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Manifest Services σε συνεργασία με την Global Sustain, την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 (Παγκόσμια Ημέρα Υγείας), στο Αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του ομίλου Interamerican, με προσκεκλημένους σημαντικούς ομιλητές και συνεργάτες των δύο εταιριών.

Την εναρκτήρια ομιλία στην ημερίδα έδωσε ο κ. Ιωάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Interamerican, κάνοντας αναφορά στη σημασία της υγιεινής διατροφής και ασφάλισης των εργαζομένων, αλλά και στον πρόσφατο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014-2015, που δημοσίευσε ο όμιλος. Έπειτα, χαιρετισμό απήυθυνε ο κ. Διονύσης Αμμολοχίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest, αναφερόμενος στους τρεις πυλώνες του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρίας «Manifest in Society».

 Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο κ. Δημήτρης Γκανούδης, General Manager του Great Place to Work® Hellas, ο οποίος μίλησε για την ευεξία ως συστατικό της σύγχρονης εταιρικής κουλτούρας, ενώ στο κλείσιμο του λόγου του αναφέρθηκε στα Βραβεία Great Place to Work που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου στο Μουσείο Αυτοκινήτου. Έπειτα, το λόγο πήρε η κ. Σταυρούλα Σαμαρά, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής, η οποία μίλησε για το ρόλο της διατροφής στον αθλητισμό και στην παραγωγικότητα των εργαζομέμων με σκοπό τη βέλτιστη απόδοση. Στη συνέχεια ο κ. Βησσαρίωνας Ζέρβας, Επιστημονικός Σύμβουλος Μυοσκελετικής Υγείας αναφέρθηκε στη σημασία χειρωνακτικής δόμησης ολοκληρωμένου προγράμματος ολιστικής φροντίδας, πρόληψης και αποκατάστασης μυοσκελετικών παθήσεων.

Το δεύτερο μέρος της ημερίδας συνεχίστηκε με την κ. Ντίνα Ζώτα, Ψυχολόγος και Ειδικός Προαγωγής Υγείας, από το Ινστιτούτο Prolepsis, με βασικό θέμα την διατροφή και σωματική δραστηριότητα για υγεία και ευεξία. Έπειτα, το λόγο πήρε η κ. Βάλια Τσοπόκη, Επιστημονική Υπεύθυνη του Τμήματος Υγείας της εταιρίας GEP, αναφερόμενη στην σημασία της γνώσης και πρόληψης και σε συμβουλές για πρώτες βοήθειες. Οι τοποθετήσεις ολοκληρώθηκαν την εξαιρετική ομιλία του κ. Ευάγγελου Ζουμπανέα, Διαιτολόγος, Διατροφολόγος και Συγγραφέας, ο οποίος αναφέρθηκε σε μυστικά ελέγχου της πείνας και της Διατροφής.

H ημερίδα την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 50 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έκλεισε με γεύμα που παρέθεσε το τμήμα Catering της Manifest με προϊόντα υγιεινής διατροφής.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*