Η Prime Insurance Μέγας Χορηγός του προγράμματος «ΦΑΕΘΩΝ»

Η  Prime Insurance, πάντα αρωγός σε θέματα οδικής προστασίας και ασφάλειας,  παρουσίασε τη Δευτέρα 3 Απριλίου στην Αίγλη Ζαππείου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «ΦΑΕΘΩΝ», σε συνεργασία με την ΜΚΟ REACTION. Η Prime Insurance είναι μέγας χορηγός του προγράμματος και  στηρίζει τις δράσεις ενημέρωσης και εκπαιδευσης μαθητων σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Σκοπός του προγράμματος «ΦΑΕΘΩΝ» είναι να συμβάλλει στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, μια μάστιγα που αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα στις ηλικίες 19 – 39 ετών. Με την παρουσία των αρμοδίων σε σχολεία το πρόγραμμα στοχεύει στη δημιουργία οδηγικής συνείδησης στους νέους. Το πρόγραμμα ΦΑΕΘΩΝ περιλαμβάνει 18 διαφορετικές εκπαιδευτικές διαλέξεις οδικής ασφάλειας, 4 διαφορετικά βιωματικά εργαστήρια, δεκάδες πειραματικές δράσεις καθώς και άλλες δραστηριότητες. Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και η 1η  φάση του αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, ενώ η 2η θα διαρκέσει από το Σεπτέμβριο έως το τέλος του έτους.

Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Μεταφορών, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, δημοσιογράφοι, ο Πρόεδρος της ΜΚΟ REACTION κ. Μάριος Σταύρου, ο Εμπορικός Δ/ντης της Prime Insurance κ. Μάριος Μήτρος, ο Δ/ντης Γενικών Κλάδων κ. Στάθης Γκόργκας και ο Δ/ντης Μάρκετινγκ  κ. Βασίλης Δαβιλάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*