Sky Express: “Ο καλύτερος πελάτης των ασφαλιστικών”

της Ελενας Ερμείδου

Καλύτερη Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία από τον επίσημο ευρωπαϊκό σύνδεσμο περιφερειακών αερομεταφορέων (European Regional Airlines Association), και καλύτερος πελάτης των ασφαλιστικών δήλωσε στο περιθώριο της χτεσινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε η αεροπορική, η κα Βασιλική Χριστίδη Γενική Διευθύντρια της Sky Express στο ΙW. Η Sky Express τόνισε ασφαλίζει όλες τις ευθύνες της που έχουν να κάνουν με το ταξίδι και σε όλα τα επίπεδα. Τα συμβόλαια που υπογράφει είναι ετήσια, και μεταξύ των ασφαλιστικών που  η εταιρεία έχει πολύ καλή συνεργασία είναι τα Lloyds και η AIG. Στην αντζέντα της και αντασφαλιστικές

Η Sky Express διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, προσθέτοντας  πρόσθεσε τον τελευταίο χρόνο 18 νέους προορισμούς στο ήδη διευρυμένο δίκτυο της και εξυπηρετεί 9 γραμμές σε αποκλειστικότητα. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία συνδέει όλη τη νησιωτική Ελλάδα με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της μέσω συνεργασιών για πτήσεις με κοινό κωδικό (code share agreements) με διεθνείς αερομεταφορείς, όπως αυτή που υπέγραψε πρόσφατα με τη Germania, ενώ σύμφωνα με δήλωση της Διευθύνουσας Συμβούλου κ. Νίκη Καραγκουλέ-Καραγεώργου νέες συνεργασίες έρχονται πολύ σύντομα.

 Η εμπειρία της πτήσης με τη Sky Express αρχίζει από το έδαφος,  καθώς σε όλους τους επιβάτες της εταιρείας που ταξιδεύουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχεται δωρεάν η πρόσβαση σε σαλόνι διακεκριμένης θέσης (Business Lounge).Επίσης, στους ναύλους της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ιδιαίτερης αποδοχής απολαμβάνει και η υπηρεσία «Island Hopping» της Sky Express που δίνει τη δυνατότητα στους τουρίστες να ταξιδέψουν γρήγορα και άνετα σε κοντινούς προορισμούς, ακόμα και με ημερήσιες εκδρομές, εξερευνώντας τουλάχιστον έναν ακόμη προορισμό από τα όμορφα νησιά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*