Prime Insurance: Εγκαινιάστηκε το πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας ΦΑΕΘΩΝ

της Ελενας Ερμείδου

Συνεπής, η Prime Insurance για 2η συνεχή χρονιά εγκαινίασε σήμερα 3 Απριλίου την δράση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Οδικής Ασφάλειας «ΦΑΕΘΩΝ» σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό REACTION και εκπαιδευτικό συνεργάτη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia. Στόχος του προγράμματος «ΦΑΕΘΩΝ» να καταστεί ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας που εφαρμόζονται στην χώρα για νέους αλλά και για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο

Αναφερόμενος στην δράστη του νέου προγράμματος ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κος Μάριος Μήτρος κατά την σημερινή συνέντευξη τύπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «θέλουμε να πάμε σε κάθε σχολείο .. και οι μαθητές και οι μαθητές να αξιοποιήσουν την εμπειρία».

Βασικός άξονας του προγράμματος σύμφωνα με τον κον Βασίλη Δαβιλά «η εκπαίδευση μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας». Το πρόγραμμα «θα μπει» σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, αρχικά σε λύκεια αλλά και σε δημοτικά.  Η πρώτη φάση του προγράμματος τόνισε «υλοποιείται τον Μάϊο του 2017 και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2017».

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Prime Insurance τα τροχαία ατυχήματα είναι η 1η αιτία θανάτων στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα «ΦΑΕΘΩΝ» υλοποιείται στο πλαίσιο ΕΚΕ της εταιρείας και είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με το όραμα του κου Δημήτρη Κοντομηνά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*