AXA: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στη διεύθυνση του Βασίλη Πικέα

Οι άνθρωποι της νεοσύστατης Διεύθυνσης του Βασίλη Πικέα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στον Πειραιά. Σε αυτή συμμετείχαν συνεργάτες από τα γραφεία Πειραιά, Κολωνακίου, Αίγινας και Κορίνθου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Αποκλειστικού Δικτύου Γιάννης Γεωργίου, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του προηγούμενου παραγωγικού έτους. Τον λόγο έλαβε ακολούθως ο κ. Πικέας, ο οποίος ανέφερε πως όλα τα μέλη της ομάδας επιδεικνύουν προσήλωση στις δεσμεύσεις και τους στόχους τους με σκοπό την βέλτιστη αποτελεσματικότητα και κερδοφορία, τονίζοντας πως η πίστη του στα μέλη της ομάδας είναι ακλόνητη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, Ερρίκος Μοάτσος, αναφέρθηκε συνολικά στα οικονομικά αποτελέσματα της ΑΧΑ για το 2016 και στον σημαντικό ρόλο που έχει σταθερά το Αποκλειστικό Δίκτυο για την Εταιρεία, ενώ αναφέρθηκε στις σημαντικές δυνατότητες του δικτύου για σφαιρική υποστήριξη των πελατών μέσα από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της ΑΧΑ. Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Λειτουργιών, Λυκούργος Πέτροβας, εστίασε στις καινοτόμες λύσεις που η Εταιρεία προσφέρει στους πελάτες (όπως η δυνατότητα άμεσης αποζημίωσης και άμεσης επισκευής κατοικίας) υπενθυμίζοντας ότι θα συνεχίσουν να δημιουργούνται προϊόντα νέας γενιάς.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, αναφέρθηκε στις τάσεις της αγοράς για το 2016, αναπτύσσοντας παράλληλα τους στρατηγικούς εταιρικούς άξονες στις πωλήσεις και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών της ΑΧΑ. Επεσήμανε την δεδομένη θέση της Εταιρείας για περαιτέρω ενδυνάμωση του αποκλειστικού δικτύου με νέους συνεργάτες ενώ δήλωσε σίγουρος ότι οι συνεργάτες της Διεύθυνσης, για μια ακόμη χρονιά, θα πρωταγωνιστήσουν ατομικά και συλλογικά.

Διευθυντής Αποκλειστικού Δικτύου, Ernesto Di Giorgio, έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων του προηγούμενου έτους, δίνοντας έμφαση σε ενέργειες που είχαν ως στόχο την ενδυνάμωση του αποκλειστικού δικτύου με νέους και έμπειρους συνεργάτες, αναφερόμενος παράλληλα στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του 2016. Αφού συνεχάρη τον κ. Πικέα και τους συνεργάτες του για τα αποτελέσματα τους, εξέφρασε τη βεβαιότητα για ανάπτυξη όλων των γραφείων της Διεύθυνσης με πωλήσεις στο σύνολο των στρατηγικών προϊοντικών γραμμών.

Ολοκληρώνοντας την εκδήλωση, ο κ. Πικέας, είπε προς τους συνεργάτες τους ότι οι ίδιοι είναι αυτοί που πετυχαίνουν τους στόχους και πως το άθροισμα όλων των ατομικών στόχων οδηγούν στην επίτευξη των κοινών στόχων όλης της Διεύθυνσης.

Μετά την συνάντηση ακολούθησε κοκτέιλ, όπου σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις για την περασμένη χρονιά και τις προκλήσεις της χρονιάς που ξεκίνησε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*