Η ΑΧΑ γιορτάζει 10 χρόνια δυναμικής πορείας στην Ελλάδα

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη αξία για τους ανθρώπους της ΑΧΑ στην Ελλάδα, καθώς πριν από 10 χρόνια, 23 Μαρτίου 2007, δημιουργήθηκε η ΑΧΑ Ασφαλιστική και έγινε μέλος του παγκόσμιου Ομίλου ΑΧΑ.

Δέκα χρόνια είναι λίγα σε απόλυτο αριθμό. Όταν έχεις, όμως, ξεκάθαρη στρατηγική, σταθερά βιώσιμη πορεία, υψηλό επίπεδο ακεραιότητας και δέσμευσης, συλλογική σκέψη και εργασία, διάθεση για αλλαγή και διάθεση να ρισκάρεις και, πάνω από όλα, όταν όλα όσα κάνεις ξεκινούν και καταλήγουν στον άνθρωπο, δέκα χρόνια είναι αρκετά για να πετύχεις πολλά.

Με επίκεντρο πάντα το πραγματικό συμφέρον του πελάτη και γνώμονα τη δημιουργία πραγματικής για αυτόν αξίας, η ομάδα της ΑΧΑ τόλμησε σε πολλαπλά επίπεδα:

  • Διακρίθηκε ως η Εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον,
  • Εδραίωσε το όνομά της στην Ελλάδα υιοθετώντας καινοτόμους τρόπους επικοινωνίας,
  • Αναθεώρησε σε πολλούς τομείς ριζικά τη λειτουργία της και εισήγαγε νέες καινοτόμες μεθόδους οργάνωσης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών,
  • Ανέπτυξε μια από τις πλέον καλά κατηρτισμένες τεχνικά ομάδες στο χώρο μας,
  • Εφάρμοσε πρώτη νέες διαδικασίες όπως το tele-underwriting στην υγεία,
  • Κατασκεύασε σύγχρονα και φιλικά ασφαλιστικά προϊόντα σε πολλούς τομείς ασφάλισης,
  • Εισήγαγε την έννοια της ψηφιακής συνεργασίας με πελάτες και συνεργάτες,
  • Ανέπτυξε τις σχέσεις της με όλα τα δίκτυα διανομής επενδύοντας στην εξωστρέφεια,
  • Δημιούργησε εφαρμογές στα κινητά για τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς και την πρόληψη ατυχημάτων,
  • Εισήγαγε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα όπως η υπηρεσία Οδηγώ λίγο Πληρώνω λίγο και ανέπτυξε τη στρατηγική επιβράβευσης πιστών πελατών,
  • Εισήγαγε την έννοια της σφαιρικής προστασίας, δίνοντας έμφαση στην ένταξη της πρόληψης στα ασφαλιστικά μας προϊόντα,
  • Ενίσχυσε ουσιαστικά την κοινωνία με πολλές δράσεις εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής υποστήριξης.

 «Στην ΑΧΑ επιλέγουμε να δουλεύουμε ταπεινά γιατί πιστεύουμε ότι ηχηρή πρέπει να είναι η φωνή των ασφαλισμένων μας. Όσο υπερήφανοι και εάν αισθανόμαστε με τον επαγγελματισμό και την άρτια τεχνογνωσία μας στον τρόπο με τον οποίο στηρίζουμε τον πελάτη μας όταν μας έχει ανάγκη, επιλέγουμε τη δύναμή μας να την θεωρούμε συμβατική μας υποχρέωση. Και παρότι αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατά μέσο όρο 9 στους 10 πελάτες επιβραβεύει τις ενέργειές μας και αναγνωρίζει την προστιθέμενη αξία μας, εμείς εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συνόλου γιατί γνωρίζουμε ότι η τελευταία φωνή που δεν εντάσσεται στη συντριπτική πλειοψηφία που δηλώνει ικανοποιημένη έχει πολλά να μας διδάξει. » ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, κ. Ερρίκος Μοάτσος.

Πάνω από όλα, η ΑΧΑ Ελλάδας, θεωρεί ότι η πρωταρχική δύναμή της είναι οι άνθρωποί της και γνωρίζει ότι για να προσφέρεις προστασία στους συνανθρώπους σου πρέπει πρωταρχικά να προστατεύεις τους δικούς σου ανθρώπους, να δίνεις φωνή στη φωνή τους, να ακούς την ανάγκη τους, να τους οδηγείς και να οδηγείσαι από αυτούς, να τους ακούς, να τους κατανοείς και να αλλάζεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*