Μέτρησε πόσο καλός οδηγός είσαι με το app Hellas Direct και κέρδισε ένα ταξίδι στo Grand Prix της Monza!

Η νέα εφαρμογή από την Hellas Direct που βοηθάει τους χρήστες να βελτιώσουν την οδηγική τους ικανότητα και επιβραβεύει τους πελάτες της Hellas Direct με gift cards βενζίνης και ένα ταξίδι στη F1 στη Μόνζα Ιταλίας είναι πλέον διαθέσιμη.

Πώς λειτουργεί το app;
Η εφαρμογή καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο στρίβεις, τη χρήση του τηλεφώνου κατά την οδήγηση, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα και αξιολογώντας όλα τα παραπάνω, σε βαθμολογεί.
Η εφαρμογή είναι δημιουργία της Cambridge Mobile Telematics, μίας πρωτοποριακής εταιρίας που ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο ΜΙΤ και χρησιμοποιεί υπάρχουσες λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως το GPS, ώστε να μην καταναλώνει μπαταρία από το κινητό.

Πώς θα σε βοηθήσει;
Μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Virginia Tech Transportation Institute έδειξε ότι το 30% όλων των ατυχημάτων θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν αφαιρούνταν όλοι οι περισπασμοί από το αυτοκίνητο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει (δυστυχώς) η χρήση του κινητού κατά την οδήγηση. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι όταν πληκτρολογείς έναν αριθμό στο κινητό ενώ οδηγείς, έχεις 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμπλακείς σε κάποιο ατύχημα ενώ το texting πιθανολογείται ότι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, γιατί αποσπά την προσοχή από το δρόμο για 23 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και υπόσχεται να βελτιώσει τις οδηγικές ικανότητες των οδηγών κατά 20% τις πρώτες 3 μέρες.

Μέτρησε την οδηγική σου συμπεριφορά και κέρδισε!

Χρησιμοποίησε το app “Hellas Direct” και γίνε εσύ ο τυχερός που θα δει το Grand Prix στη Monza μαζί με τους φίλους του!

Όχι μόνο αυτό!

Για κάθε διαδρομή στην οποία συγκεντρώνεις 70 πόντους μπαίνεις στην κλήρωση για δωροεπιταγές σε πρατήρια Shell συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

To app διατίθεται σε Android και iOS, από την ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct.
Μπορείς να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για το app εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*