Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα της Καμπάνιας “Γίνε Ζωικός

Μετά από σχεδόν ένα μήνα που η Εταιρία μας έτρεξε την Καμπάνια Ανάπτυξης “Γίνε Ζωικός σε λίγες μέρες” , τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Ήδη αρκετά άτομα εκδήλωσαν ενδιαφέρον , από αυτούς 5 εκπαιδεύτηκαν και 3 έχουν επιλέξει πλέον να συνεργάζονται με το Δίκτυο μας, χωρίς να στερούνται τίποτα από όσα είχαν μέχρι σήμερα. Αντιθέτως τα οφέλη είναι πολλαπλασιαστικά, διότι κάθε τι που συζητάμε μαζί είναι από αυτά που είτε δεν γνωρίζουν , είτε από αυτά που έχουν ξεχάσει να εφαρμόζουν , λόγω συνεχούς ενασχόλησης με τον Κλάδο Αυτοκινήτου.

Η Ασφάλεια Ζωής , η Ασφάλεια Υγείας , η Αποταμίευση , η Επένδυση σε προϊόντα Unit Linked στις Παγκόσμιες Αγορές , η Κάλυψη Ατυχημάτων και Ανικανότητας , είναι μερικά από τα Βασικά Στοιχεία που αναπτύσσουμε στην εβδομάδα εκπαίδευσης και γνωριμίας με την ΖΩΗ.

Όπως έχουμε δεσμευθεί η δυνατότητα ένταξης θα συνεχισθεί μέχρι 30 Απρίλη .

Επαναλαμβάνουμε την πρόταση μας για όσους δεν την έχουν ήδη προσέξει :

Η Εταιρεία FARANTOURIS Insurance & Financial Advisors, θέλοντας να προσφέρει κάτι διαφορετικό στα Πρακτορειακά Δίκτυα ή σε Ανεξάρτητους Συμβούλους που ασχολούνται κυρίως στο χώρο των Γενικών Ασφαλίσεων, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ στο χώρο Ζωής & Υγείας όλων των Ασφαλιστικών Εταιρειών, χωρίς καμία δέσμευση.

Πιο συγκεκριμένα η Εταιρεία τηρώντας το moto της «Έλα μαζί μας» προσκαλεί όλα τα αξιόλογα Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς που θέλουν να γνωρίσουν το μαγικό χώρο Ζωής, Υγείας, Αποταμίευσης, Επένδυσης, μέσα από πρακτική εκπαίδευση και εξάσκηση από καταξιωμένους επαγγελματίες, να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία!

Η διαδικασία περιλαμβάνει:

– Επικοινωνία & δήλωση συμμετοχής στο farantourisd@yahoo.com ή 6944 010001 ή 210 7473750 εσωτ. 102

– Προσωπική συνέντευξη συζήτηση στην οποία θα συμφωνηθεί από κοινού η διαδικασία

– Τρίωρη καθημερινή εκπαίδευση σε ειδικό χώρο με multimedia (έως 8 άτομα), ξεχωριστά για κάθε ενδιαφερόμενο. Θα αναλυθούν όλα τα προγράμματα των μεγαλύτερων εταιρειών

-Test αξιολόγησης & Προγραμματισμός ενεργειών

Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν καμία υποχρέωση ή δέσμευση μετά το πέρας της εκπαίδευσης – παρακίνησης.

Η Εταιρεία πιστεύει ότι η επί 28 χρόνια παρουσία της στον Ασφαλιστικό Κλάδο, εγγυάται την αξία και την αποτελεσματικότητα του προγράμματος, το οποίο θα λειτουργήσει έως 30 Απριλίου 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*