Η Generali εγκαινίασε τα νέα της γραφεία στη Β. Ελλάδα

Σε εορταστικό κλίμα, παρουσία της Διοίκησης της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Generali στη Θεσσαλονίκη.
Η ανανεωμένη εικόνα της Generali έρχεται να επισφραγίσει την πολύ ικανοποιητική παρουσία της στην περιοχή και τη σημαντική αύξηση των εργασιών της τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, στον κλάδο ζημιών, η παραγωγή έφθασε τα €21.759.241,18 το 2016. Στον κλάδο ζωής η παραγωγή αυξήθηκε κατά 149% την τελευταία τετραετία, φτάνοντας, το 2016, στα €3.570.416,11. Σημαντική ήταν παράλληλα και η ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της οι οποίοι την εμπιστεύτηκαν, χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της και το επιτυχές στρατηγικό της πλάνο.
Όπως τόνισε ο Διευθυντής του Γραφείου της Generali στη Β. Ελλάδα, κ. Στυλιανός Στυλιανίδης: «Η σημαντική ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών μας κατέστησε αναγκαία την επένδυση σε νέα γραφεία, με στόχο την αποτελεσματική στήριξη του έργου των συνεργατών της εταιρείας και την αναβάθμιση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων μας».
Οι νέοι χώροι βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης, προκειμένου να παρέχουν εύκολη πρόσβαση και διακρίνονται για τη λειτουργικότητα, το σύγχρονο σχεδιασμό και την άνεσή τους. Το αναβαθμισμένο εργασιακό περιβάλλον αποτελεί την εκπλήρωση της δέσμευσης της Generali να εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους ανθρώπους της.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Πάνος Δημητρίου επισήμανε ότι: «Η Generali επενδύει, επεκτείνεται και δημιουργεί νέες ευκαιρίες ανάπτυξης προς όφελος του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης, των ασφαλισμένων και της ελληνικής οικονομίας. Η νέα εικόνα της Generali στη Θεσσαλονίκη δίνει το στίγμα της φιλοσοφίας της, η οποία έχει ως επίκεντρο τον πελάτη και προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει το επίπεδο των υπηρεσιών που του προσφέρει».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γραφείο Βορείου Ελλάδος συμπληρώνει το 2017, τα 35 χρόνια λειτουργίας. Η ιστορική σχέση του Ομίλου με τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από τα τέλη του 19ου αιώνα, όταν η πόλη αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά κέντρα των Βαλκανίων και η Generali την επέλεξε για να ξεκινήσει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα. Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή, μέχρι τις μέρες μας, αποτελεί την καλύτερη μαρτυρία της επιτυχίας με την οποία Generali έχει συνδέσει διαχρονικά το όνομά της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*