Τι δήλωσε ο κ. Δ.Κοντομηνάς κατά την βράβευση του από τον κ.Ι.Χατζηθεοδοσίου

του Νίκου Σακελλαρίου

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και πληθωρικών αναμνήσεων από τις παλαιότερες εποχές της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Broker και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) Γιάννης Χατζηθεοδοσίου βράβευσε τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά για την πολυετή του προσφορά στην ασφαλιστική αγορά και την συνεισφορά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικονομία.

«Ο κ. Κοντομηνάς έκανε την μεγάλη διαφορά στην ασφαλιστική αγορά και αποτέλεσε προσωπικό μου ίνδαλμα. Έβαλε τον ασφαλιστικό κλάδο σε κάθε σπίτι , δημιούργησε ‘στρατιές’ ασφαλιστών και συνέβαλε (όπως ο Γκάλης στο μπάσκετ) στην ανάδειξη της ασφαλιστικής αγοράς».

Ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς δέχθηκε με μεγάλη χαρά τη διάκριση και τη βράβευση από το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο στην Ελλάδα, κάνοντας μία αναφορά στις ασφαλίσεις ζωής, και λέγοντας ότι η ανάπτυξη των ασφαλισεων ζωής θα έρθει σταδιακά, καθώς το διαθέσιμο εισόδημα του μέσου έλληνα έχει μειωθεί δραματικά.

«Η αλλαγή δεν θα έρθει εύκολα» επεσήμανε. Στηλίτευσε τον κακό ανταγωνισμό και την στάση των πολιτικών απέναντι στην οικονομική ενώ τόνισε ότι «χρειάζεται να γίνει (οικονομική και επιχειρηματική) επανάσταση με θεμελιώδεις αλλαγές σε οικονομία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*