Η κ. Θεοδώρα Ιωάννα Οικονομοπούλου νέα Πρόεδρος του ΣΕΜΑ

Νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΜΑ εξελέγη η κ. Θεοδώρα Ιωάννα Οικονομοπούλου.

Ειδικότερα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου στις 8 Μαρτίου, συγκροτήθηκε χτες σε σώμα, με Πρόεδρο την κ. Θεοδώρα Ιωάννα Οικονομοπούλου, Αντιπρόεδρο τον κ. Θεοφάνη Παπανικήτα, Γενική Γραμματέα την κ. Μαρία Τσιλιμπάρη, Ταμία τον κ. Ευάγγελο Κατσίκα και μέλη τους κ.κ. Ιωάννη Ξηρογιαννόπουλο, Νικόλαο Κόκκινο, Ζακ Καπουάνο, Φίλιππο Μυτιληναίο και την κ. Ευγενία Καφφετζή.

Η νέα πρόεδρος του ΣΕΜΑ, μετά την εκλογή της και αφού πρώτα ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν, δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος θα εντείνει τη συνεισφορά του στα κοινά της ασφαλιστικής αγοράς, με κύριους στόχους τη στήριξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης, την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα καταναλωτή, την προάσπιση των συμφερόντων των μεσιτών ασφαλίσεων, καθώς και την περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου τους στο ασφαλιστικό γίγνεσθαι.

«Οι μεσίτες ασφαλίσεων διαδραματίζουν κομβικό ρόλο σε έναν κλάδο της αγοράς ο οποίος έχει πολλά να προσφέρει στην κοινωνία και το επιχειρείν, που εδώ και εννέα χρόνια δοκιμάζονται σκληρά από τις αντιξοότητες της οικονομίας. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε, με όλες τις δυνάμεις μας με σύμπνοια και συνοχή, κάθε προσπάθεια της ασφαλιστικής αγοράς που βλέπει «μπροστά» και που αποβλέπει στο κοινό συμφέρον, στην ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας και στην επιστροφή των επενδύσεων στην Ελλάδα» τόνισε η κ. Οικονομοπούλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*