Ι. Χατζηθεοδοσίου: “Η ασφάλεια θέλει τον Ασφαλιστή της”

της Ελενας Ερμείδου

Ο συνεργάτης θα παραμείνει στο επίκεντρο της Mega Brokers, της μοναδικής επιχείρησης στην Ελλάδα που δεν έχει direct παραγωγή, ούτε θα κάνει ποτέ, δήλωσε ευκρινέστατα στην τελετή βράβευσης συνεργατών της εταιρείας ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου Διευθύνων Σύμβουλος της Mega Brokers, παρουσία των συνεργατών, βουλευτών, υπουργών και ανωτάτων στελεχών από την ασφαλιστική αγορά.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους και κυρίως στους υπουργούς και βουλευτές έκανε έκκληση για άμεση συναίνεση όλων των φορέων, τονίζοντας ότι η Ελλάδα βιώνει βαθιά ύφεση για 8 συνεχή χρόνια και ότι ανάπτυξη με λόγια δεν μπορεί να υπάρξει. Χαρακτηριστικά, είπε: «η λύση είναι συναίνεση και εθνικό σχέδιο. Η οικονομία δεν θα βγει από την κρίση επειδή κάποιος θα το ανακοινώσει ένα πρωί

Αναφερόμενος στην Mega Brokers παρατήρησε ότι «για 7η συνεχή χρόνια η Mega Brokers είναι η πρώτη μεσιτική εταιρεία στην Ελλάδα (57 εκατομμύρια μεικτά ασφάλιστρα το χρόνο), όχι μόνο, μεταξύ των ελληνικών αλλά και των ξένων μεσιτικών εταιρειών. Πάνω από εμάς είναι η Πειραιώς που είναι τράπεζα».

Αποσαφήνισε κατά την ομιλία τους ότι στο κέντρο της προσοχής της Mega Brokers : “θα παραμείνει πάντα ο συνεργάτης. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που δεν έχει direct παραγωγή ούτε θα κάνει ποτέ». Προσέθεσε δε, ότι «η ασφάλεια θέλει τον Ασφαλιστή της».

Προέβλεψε ότι μέσα στο 2017 το αργότερο το 2018 θα υπάρξουν σχήματα Συμπράξεων μεταξύ Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) όπως στο τομέα της Υγείας και στο τομέα των Ευθυνών) τα οποία είναι μονόδρομος ώστε να υπάρξει ανάπτυξη, κάνοντας παράλληλα  αναφορά στην ομιλία του υπ. Στ. Πιτσιόρλα στην Γενική Συνέλευση της ΕΑΕΕ ο οποίος διατύπωσε ότι τα ΣΔΙΤ είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της χώρας.

Κλείνοντας, την ομιλία τους ο Ιωάννης Χατζηθοδοσίου διευκρίνισε ότι «η ασφάλεια είναι προνόμιο για τους φτωχούς οι πλούσιοι δεν έχουν την ανάγκη για ασφάλεια».

Τους στόχους της Mega Brokers για το 2017 ανακοίνωσε ο γιός του Ι. Χατζηθεοδοσίου, Τάσος Χατζηθεοδοσίου. Τα κεντρικά σημεία της ομιλίας του Τ. Χατζηθεοδοσίου θα δημοσιεύσει σύντομα το IW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*