sema logo

Η 21η Ετήσια Τακτική ΓΣ του ΣΕΜΑ στις 8 Μαρτίου στην Αίγλη Ζαππείου

Την 21ηΕτήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, με κύριο θέμα την εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής, με διετή θητεία, συγκαλεί ο ΣΕΜΑ για την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 14:30, στην αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ της Αίγλης Ζαππείου.

Στην ατζέντα της γενικής συνέλευσης, περιλαμβάνεται επίσης η ανάδειξη ως Επίτιμου Αντιπροέδρου ΣΕΜΑ του κ. Δημήτρη Ζαφειρίου, καθώς και η παρουσίαση των προτάσεων του ΣΕΜΑ για τις διατάξεις της κοινοτικής Οδηγίας IDD για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα γίνει απολογισμός έργου των επιτροπών του ΣΕΜΑ για το 2016, τα μέλη του φορέα θα κληθούν να εγκρίνουν τον ισολογισμό του 2016 και τον προϋπολογισμό του 2017, ενώ θα υποβληθεί προς έγκριση η Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Πειθαρχικής Επιτροπής επί των πεπραγμένων της χρήσης 2016.

Σημειώνεται ότι, και φέτος ο ΣΕΜΑ θα «υποδεχθεί» κατά τις εργασίες της γενικής συνέλευσης νέα μέλη, τα οποία εντάχθηκαν στο δυναμικό του, αναγνωρίζοντας τον αποτελεσματικό του ρόλο στην προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων, αλλά και τη συμβολή του στη γενικότερη προσπάθεια του κλάδου για την αναβάθμιση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνία και την οικονομία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*