e-asfaliseis.gr:Ενημερώνει για τα προϊόντα Ζωής, Σύνταξης & Υγείας

Η Α Team με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Αναστασίου, Agency Manager της Εθνικής Ασφαλιστικής, δημιούργησε την ιστοσελίδα www.e-asfaliseis.gr, προκειμένου να ενημερώνονται, μέσω SKYPE ή chat, οι καταναλωτές σχετικά με τα ασφαλιστικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-asfaliseis.gr μπορεί άμεσα να παρέχει ό,τι πληροφορίες χρειάζεται ο κάθε πελάτης για θέματα ιδιωτικής ασφάλισης. Δίνει στοιχεία, λύνει απορίες και απαλλάσσει τους πελάτες  από μετακινήσεις, κερδίζοντας χρόνο. Οι επισκέπτες της μπορούν  να συνδεθούν on-line  άμεσα, με ασφαλιστικό σύμβουλο της εταιρείας και να αντλήσουν την πληροφόρηση που τους ενδιαφέρει –κι όλα αυτά παρέχονται δωρεάν.

Ο κ. Δημήτρης Αναστασίου επισημαίνει σχετικά: «Θέλουμε να διευκολύνουμε τους πελάτες να ενημερωθούν για τα προϊόντα Ζωής. Έτσι πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε αυτή την ιστοσελίδα».

Στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, όπως εξηγεί ο κ. Αναστασίου, δίνονται οι ακόλουθες δυνατότητες:

  • να λαμβάνουν πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής
  • να συνομιλούν ζωντανά με πιστοποιημένους Συμβούλους μέσω skype ή chat
  • να ενημερώνονται για τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης γρήγορα άμεσα και οικονομικά
  • να βρίσκουν προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες τους on-line και να κλείσουν ραντεβού με εξειδικευμένο συνεργάτη, για περαιτέρω ανάλυση.

 Η Α Team

Η A Team, με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Αναστασίου, είναι μία έμπειρη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων, που από το 1987 αναπτύσσεται σε 9 πόλεις της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Γρεβενά, Βέροια, Κατερίνη, Καρδίτσα, Βόλο, Τρίκαλα, Λάρισα)μέσω της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Έχει στο δυναμικό της 5 Managers12 γραμματείς και υποστηρίζεται με περισσότερους από 60 Πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους. Το χαρτοφυλάκιό της αγγίζει τα €4.500.000 και περισσότεροι από 15.500 πελάτες εμπιστεύονται τους ανθρώπους της.

 Οι άνθρωποι της Α Team «Νοιάζονται Πραγματικά»!

Το στελεχιακό δυναμικό της, με  πίστη στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, συνέπεια, πιστοποιημένη γνώση και, πάνω απ’ όλα, ενδιαφέρον για  τον κάθε πελάτη είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του, προσφέροντας αποτελεσματική ενημέρωση, τεχνογνωσία, και υποστήριξη κάθε στιγμή 

«Φιλοδοξία της A Team είναι να γνωρίσετε έναν καινούργιο κόσμο εξυπηρέτησης και να απολαμβάνετε μία καλύτερη ποιότητα ζωής», δηλώνει ο κ. Δημήτρης Αναστασίου.

www.e-asfaliseis.gr

www.ateam.com.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*