Βράβευση της 3Κ Investment Partners στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2016

H 3K Investment Partners βραβεύθηκε μεταξύ των τριών καλύτερων εταιρειών διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων για το έτος 2016 κατά την απονομή των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.

Η βράβευση έγινε παρουσία εκατοντάδων θεσμικών εκπροσώπων, στελεχών επιχειρήσεων και φορέων της αγοράς.

Τα βραβεία, που αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική αγορά, διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA Α.Ε και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η διάκριση της 3K Investment Partners αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας 1.627 αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας  ΧΡΗΜΑ Week, η οποία έλαβε χώρα μέσω της ιστοσελίδας hrima.ethosawards.eu.

Τα κριτήρια βάσει των οποίων αξιολογήθηκαν οι εταιρίες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων ήταν η καλύτερη ενημέρωση των πελατών, οι αποδόσεις σε σχέση με τους δείκτες αναφοράς, η ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων, η ποιότητα και η σταθερότητα οργάνωσης της ΑΕΔΑΚ, η πορεία αξίας του χαρτοφυλακίου διαχείρισης, οι τακτικές διαφοροποίησης κινδύνου.

Η βράβευση αυτή της 3K Investment Partners, που έρχεται σε συνέχεια άλλων διακρίσεων, αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι η πειθαρχημένη και βασισμένη σε αρχές διαχείριση της 3K Investment Partners αποδίδει καρπούς και χαίρει εκτίμησης από το επενδυτικό κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*