Συνέδριο «Facing the challenge» του ΠΣΣΑΣ: Φροντίδα, σεβασμός, καινοτομία για μία ασφαλέστερη κοινωνία

Της Έλενας Ερμείδου από το Συνέδριο του ΠΣΣΑΣ

Με ρεκόρ συμμετοχών (άνω των 380 ατόμων), το συνέδριο του ΠΣΣΑΣ έδειξε τη δίψα για ενημέρωση, προσωπική ενίσχυση και προσφορά των συντονιστών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτρης Γαβαλάκης αφού επεσήμανε το μεγάλο ενδιαφέρον και το πλήθος, μίλησε για την αξία της συνεισφοράς, της  φροντίδας,  της ενέργειας που μοιράζεται. «Όταν αισθανόμαστε ψηλά, φροντίζουμε και τον άλλον» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο καθένας δημιουργεί δικό του μερίδιο στην ανάπτυξη. «Όταν φροντίζεις γίνεσαι πιο ισχυρός» κατέληξε, ευχαριστώντας  την Gamma International για την τεράστια προσφορά στην ασφαλιστική αγορά.

Ο  Πρόεδρος της Gamma Hellas, Γιάννης Τοζακίδης, ζήτησε να περάσει το μήνυμα  της προσφοράς προς τους συντονιστές. «Οι επαγγελματίες ξεχωρίζουν από τα βιώματα ζωής, δεν υπάρχουν συνταγές, υπάρχουν επιλογές». Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους επαγγελματίες  τόνισε χαρακτηριστικά. «Όραμα είναι να θέλω να φτάσω με σεβασμό, καινοτομία, προσφορά, αξίες και δεν έχει σημασία εάν είναι δίκτυο ή ανεξάρτητοι διαμεσολαβητές.  Στόχος είναι να κάνουμε ασφαλέστερη την κοινωνία.».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*