Το 1ο Βραβείο στη SENATUS για την Αξιοπιστία και την Ποιότητα των υπηρεσιών της, στα FRANCHISE AWARDS

Στην εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE που πραγματοποιήθηκε υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS, την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, η SENATUS αναδείχθηκε ως κορυφαία εταιρεία για την Αξιοπιστία και την Ποιότητα των υπηρεσιών της (ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ  ΑΚΙΝΗΤΑ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ).
Η SENATUS είναι πρωτοπόρος στον χώρο που η ίδια δημιούργησε (one-stop-shop), αφού οι υπηρεσίες που προσφέρει λειτουργούν μέσα από ένα κατάστημα με ενιαίο back-office και συνδυάζουν μοναδικά και ολοκληρωμένα 3 επιχειρήσεις σε 1: BROKER  ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ – ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ. Η SENATUS έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο όπου δραστηριοποιείται, ενώ ο συνδυασμός τους έχει μία μοναδική τοποθέτηση στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το χαρακτηριστικό «ο Άνθρωπός μας …της SENATUS®».
Στην εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σύμβουλο Marketing – Θέμη Σαρανταένα, όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες χειροκρότησαν την εταιρεία SENATUS που κατέκτησε το Βραβείο “BEST URBAN FRANCHISE”. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής της PLANNNING AE.
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των Ανθρώπων της SENATUS (www.senatus.gr) το 1998 η φιλοσοφία της οριοθετείται στην πλήρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του Πελάτη και την καθημερινή υποστήριξη του Συνεργάτη σε συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, συνεχή εκπαίδευση και ουσιαστική υποστήριξη.
Οι πελάτες και οι Συνεργάτες της SENATUS επωφελούνται καθημερινά από την πληθώρα των εναλλακτικών προτάσεων που παρέχει η SENATUS αφού παρέχονται Ασφαλιστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης – Αγορά, Ενοικίαση και Διαχείριση Ακινήτων – Τραπεζικά – Φωτοβολταϊκά- Επιδοτούμενα Προγράμματα – Ενέργεια – Μελέτες κ.λπ. με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο ξεχωριστά.
Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στην Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο, επιβραβεύοντας και αναδεικνύοντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που καινοτομούν και λειτουργούν με Μοναδικά Ποιοτικά κριτήρια όπως η SENATUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*