Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή βραβεύει την Allianz Ελλάδος

Με βραβείο χορηγού τίμησαν η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) την Allianz Ελλάδος, στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν τον Όμιλο Allianz που έχει αγκαλιάσει παγκοσμίως το Παραολυμπιακό κίνημα και βράβευσαν την Allianz Ελλάδος, Επίσημο Χορηγό της ΕΠΕ. Η Allianz Ελλάδος, από τους πρώτους χορηγούς της Παραολυμπιακής Επιτροπής, εκτός από τη στήριξη που παρέχει στην ελληνική ομάδα, ασφαλίζει τις αποστολές της στους αγώνες και βρίσκεται με κάθε μέσο στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών.

Η κ. Τζούλη Πανάγου, Διευθύντρια Market Management & Επικοινωνίας της Allianz Ελλάδος, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Φουντουλάκη και απηύθηνε θερμά συγχαρητήρια στην Παραολυμπιακή ομάδα: «Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές που μας έκαναν περήφανους για άλλη μια φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ο Όμιλος Allianz στηρίζει σε Παγκόσμιο επίπεδο το Παραολυμπιακό κίνημα και τους αθλητές με αναπηρία και εμείς εδώ στην Ελλάδα είχαμε την τιμή να βρεθούμε δίπλα σας, στην προετοιμασία σας για το Ρίο, τα τελευταία 2 χρόνια. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας. Να ξέρετε ότι, για όλους εμάς στην Allianz, αποτελείτε τεράστια πηγή έμπνευσης και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Σας εύχομαι μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες, να είστε πάντα δυνατοί και να συνεχίσετε να μας εμπνέετε».

Στην εκδήλωση, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) απένειμαν βραβεία στους Έλληνες αθλητές που με 13 μετάλλια, έφεραν τη χώρα μας στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των μεταλλίων στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους.

Η κ. Τζ. Πανάγου, είχε την τιμή να βραβεύσει τους αθλητές κ.κ. Βασίλη Χριστοφόρου και Θοδωρή Αλεξά που διακρίθηκαν στο αγώνισμα της ιστιοπλοΐας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*