Γ. Ζερβουδάκης: Συνεχίζει αναπτυξιακά το Agency της MetLife και ξεπερνά τους στόχους

Σε μια εποχή όπου η ασφαλιστική αγορά δοκιμάζεται καθημερινά και οι προκλήσεις είναι πολλές, η METLIFE συνεχίζει και προχωρά με ασφάλεια και δυναμισμό. Η θετική πορεία του Agency για το 2016 είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης στρατηγικής της εταιρείας, η οποία κόντρα στην οικονομική ύφεση και τους περιορισμούς που επικρατούν, δημιούργησε νέες ευκαιρίες και βελτίωσε τα ανταγωνιστικότητα της. Στην πρόοδο αυτή συνέβαλε ενεργά το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της MetLife με την εμπειρία και προσαρμοστικότητα που διαθέτει, όπως αποδεικνύουν και τα τελευταία αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, τόσο ο συνολικός κύκλος εργασιών του Agency όσο και οι νέες πωλήσεις εμφανίζουν θετικό πρόσημο σε σχέση με πέρσι, ενώ περαιτέρω βελτίωση κατέγραψε και η σύνθεση των νέων πωλήσεων προς την κατεύθυνση των παροχών Ζωής, Ατυχημάτων & Υγείας. Τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του 2016 επισφραγίζουν την επιτυχία του Agency όχι μόνο για τη χρονιά που πέρασε αλλά για ολόκληρη την περίοδο 2012 – 2016. Συγκεκριμένα, οι στρατηγικοί και οικονομικοί στόχοι που έθεσε η εταιρεία για την τετραετία αυτή υλοποιήθηκαν με επιτυχία και συνέπεια, με τα κυριότερα επιτεύγματα αυτής να συμπυκνώνονται στην σωρευτική αύξηση στη νέα ετησιοποιημένη παραγωγή κατά 54% καθώς και στην αύξηση του συνολικού κύκλου εργασιών κατά 21% συγκριτικά με το 2012.

Ο Επικεφαλής Face2Face Distribution της MetLife, κος Γιώργος Ζερβουδάκης, δήλωσε σχετικά: «Επενδύοντας στον ρεαλισμό και όχι σε επικοινωνιακά «τρικ» και επιδεικνύοντας άριστα αντανακλαστικά προσαρμοστικότητας, ξεπερνούμε σε σταθερή βάση τις παραγωγικές μας δεσμεύσεις και πορευόμαστε αυξητικά μέσα σε ένα περιβάλλον ύφεσης, κλαδικής συρρίκνωσης, σύνθετων -εσωτερικών και εξωτερικών- προκλήσεων και γενικότερων αβεβαιοτήτων. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε!»

Τα αποτελέσματα τόσο των τελευταίων ετών όσο και του 2016 επιβεβαιώνουν την ηγετική θέση της MetLife στις ασφάλειες Ζωής, ωθώντας έτσι την εταιρεία να συνεχίσει να βελτιώνει την ανταγωνιστικότητά της αξιοποιώντας την τεχνολογία, ανασχεδιάζοντας τις διαδικασίες της και τα προϊόντα της και επενδύοντας στους ανθρώπους της, προσφέροντας σταθερά αξιοπιστία και προστασία προς τους πελάτες της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*