ERGO, Düsseldorf Γερμανία

Ξεκίνησε επιχειρηματικές δραστηριότητες η ERGO Mobility Solutions

της Ελενας Ερμείδου

Ξεκίνησε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, αρχές του νέου έτους, η νέο-ιδρυθείσα ERGO Mobility Solutions GmbH. Η ERGO Mobility Solutions στοχεύει στην ανάπτυξη διεθνών στρατηγικών συνεργασιών με το κλάδο αυτοκινητοβιομηχανίας και της εμπορίας αυτοκινήτων. Στους Philipp Grosse Kleimann, Thorsten Liebert, Michael Müller και Jürgen Thiele έχουν αναταθεί καθήκοντα ανώτατων διοικητικών θέσεων. Θα αναφέρονται, και οι τρεις στον Karsten Crede, ο οποίος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο στην ERGO Digital Ventures AG, την ψηφιακή μονάδα της ERGO Insurance Group στο  Düsseldorf.

«Μπορούμε να είμαστε μία άριστη ομάδα ειδικών στο κλάδο αυτοκινήτου και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών», δήλωσε ο Mark Klein, Διευθύνων Σύμβουλος στην  ERGO Digital Ventures AG.

Οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που σχετίζονται με το κλάδο αυτοκινήτου συνεχίζουν να προσελκύουν ενδιαφέρον. Οι πελάτες προσδοκούν ελκυστικές συνθήκες, αποδοτικές υπηρεσίες, και καινοτόμα προϊόντα στο τομέα του leasing και της χρηματοδότησης. Για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και τους ασφαλιστές, οι τομείς αυτοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί. Σημαίνουν διακράτηση πελατών και πρόσθετες πηγές κέρδους.

Με την ERGO Mobility Solutions GmbH, η ERGO θα αναπτύξει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πεδίο επιχειρήσεων.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*