ERGO: Σημαντικές εκδηλώσεις ενημέρωσης των συνεργατών του ομίλου

Δέκα πολύ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποίησε η Διοίκηση της ERGO σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, για την ενημέρωση των συνεργατών της ERGO Ζημιών, της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και της ERGO Ζωής, αναφορικά με το σχεδιασμό και την πορεία του έργου της συνένωσης των τριών εταιρειών.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών, ο Γενικός Διευθυντής της ERGO και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, ο Γενικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. της ΑΤΕ Ασφαλιστικής Ιορδάνης Χατζηιωσήφ και τα διευθυντικά στελέχη Στάθης Τσαούσης, Δημήτρης Σταϊκόπουλος, Στέφανος Στεφανίδης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπουτσάς και Στέλιος Βουγιουκλίδης, ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες για τη μεγάλη σημασία που έχει η επιτυχής ολοκλήρωση του έργου της συνένωσης των τριών εταιρειών και ανακοίνωσαν ουσιαστικά κίνητρα, εργαλεία ανάπτυξης και ευέλικτες διαδικασίες, που μεγιστοποιούν  το ενδιαφέρον των συνεργατών, υποστηρίζουν την καθημερινότητά τους και βελτιώνουν τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών των εταιρειών της ERGO Στάθης Τσαούσης δήλωσε σχετικά: «Τα σημαντικά εργαλεία ανάπτυξης, όπως ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων, τα ανταγωνιστικά προϊόντα, το σύγχρονο ηλεκτρονικό περιβάλλον εργασίας, καθώς και η υψηλής ποιότητας υποστήριξη και φροντίδα που απολαμβάνουν οι πελάτες και συνεργάτες  μας παρέχουν σημαντικά  κίνητρα και δημιουργούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δημιουργία κερδοφόρας ανάπτυξης και την αύξηση των εισοδημάτων τους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*