Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τις συνεργασίες της στο χώρο της υγείας

Η Εθνική Ασφαλιστική, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους ασφαλισμένους της, προχωρεί, μετά από διαγωνισμό, στην ανάθεση της πρωτοβάθμιας φροντίδας όσων έχουν κάλυψη μέσω ατομικού ασφαλιστηρίου στην Affidea,  ενώ για όσους έχουν αντίστοιχη κάλυψη μέσω ομαδικού ασφαλιστηρίου, πάροχος των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας παραμένει η Βιοϊατρική.

Οι νέες συνεργασίες ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Η κατανομή αυτή δίνει σημαντικά πλεονεκτήματα στους ασφαλισμένους της Εταιρίας,  οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων και ιατρών.

Ειδικότερα, οι ασφαλισμένοι με ατομικά ασφαλιστήρια (που καλύπτονται μέσω Affidea), θα μπορούν να απευθύνονται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο 527 διαγνωστικών κέντρων, εκ των οποίων τα 9 είναι τα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων των Ομίλων Υγεία και Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και τα 3 είναι Παιδιατρικές Κλινικές/ Μονάδες, ενώ 4.033 συνεργαζόμενοι ιατροί θα βρίσκονται στην υπηρεσία τους.

Οι ασφαλισμένοι μέσα από ομαδικά συμβόλαια (που καλύπτονται μέσω Βιοϊατρικής), θα μπορούν να απευθύνονται σε 329 διαγνωστικά κέντρα,  εκ των οποίων τα 6 είναι εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Metropolitan, Ευρωκλινικής Παίδων και Παιδιατρική Μονάδα Αγίου Λουκά Θεσσαλονίκης. Στην Αττική οι συγκεκριμένοι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από 29 διαγνωστικά κέντρα, στη Θεσσαλονίκη από 14 διαγνωστικά κέντρα και στην υπόλοιπη χώρα από 286 διαγνωστικά κέντρα, ενώ στην υπηρεσία τους θα βρίσκονται και 2.755 ιατροί.

Η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει διαρκώς προσηλωμένη στην κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων των ασφαλισμένων της, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και όλο το δυναμικό της Εταιρίας θα είναι κοντά στους ασφαλισμένους της. Επίσης, για κάθε πληροφορία, οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας μπορούν να καλούν στο 18189 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*