ARAG: Δυνατά αποτελέσματα μετά τις δύσκολες αποφάσεις του 2016

Σε ανακοίνωση απολογισμό του 2016 και χαιρετισμό του 2017 προχώρησε ο πρόεδρος του ομίλου ARAG Paul-Otto Fassbender. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το 2016 ήταν μια περιπετειώδης χρονιά για όλους μας στον Όμιλο ARAG.

Πήραμε μια σειρά από εκτεταμένες και σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ δύσκολες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη μελλοντική ανάπτυξη του Ομίλου. Οι αριθμοί του 2016 επιβεβαιώνουν ότι αυτές οι αποφάσεις συνοδεύονται από πολύ δυνατά αποτελέσματα.

Ο όμιλος ARAG ξεκάθαρα μεγαλώνει και προσελκύει αποτελεσματικά νέους πελάτες και αναφέρει αυξημένα κέρδη, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Γνωρίζουμε τι κάνουμε και έχουμε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής μας. Αυτά είναι καλά νέα ειδικά για τους πάνω από 6,6 εκατομμύρια πελάτες στη Γερμανία και στο εξωτερικό.

Είμαι σίγουρος  ότι οι εργαζόμενοι της ARAG Ζωής θα παρηγορηθούν λίγο από αυτή την ανάπτυξη. Οι εργαζόμενοι της ARAG Ζωής έχουν εργαστεί πολύ σκληρά και απέδειξαν συνεχή ισχυρή δέσμευση στο παρελθόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τη συνεισφορά τους.

Είναι σαφές ότι το μέλλον του Ομίλου θα εξαρτηθεί από την ικανότητά μας να συνεχίσουμε την οικοδόμηση του κλάδου Ασφάλισης Περιουσίας και Ασφάλισης Υγείας στη Γερμανία και τη σταδιακή διεθνοποίηση της Νομικής Προστασίας. 

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλύτερο συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Για αυτό εξάλλου αποφασίσαμε να αποσυνδέσουμε την ARAG Ζωής από τον Όμιλο. Αυτό περιλαμβάνει μια περίπλοκη διαδικασία η οποία προχωράει βάσει προγράμματος.

Το κέρδος μας για το 2017 έχει καθοριστεί. Είμαστε στο μέσον μιας θεμελιώδους διεργασίας μετασχηματισμού και θα πρέπει όλοι να εργαστούμε πολύ σκληρά για την υλοποίησή της.

Η επιτυχία είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί από το να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα και για αυτό χρειαζόμαστε όλη την ενέργειά μας

Ελπίζω, λοιπόν, να κάνετε χρήση των διακοπών ώστε να ξαναγεμίσετε τις δεξαμενές σας με ενέργεια για το νέο έτος.

Σας ευχαριστώ όλους για την ισχυρή και ακούραστη δέσμευσή σας και την απαραίτητη σκληρή δουλειά.

Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες και τους φίλους σας Καλά Χριστούγεννα και μια καλή αρχή για το νέο έτος 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*