ΕΑΕΕ: Στηρίζει και φέτος το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δ. Αθηναίων

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) πρόσφερε 4 τόνους τρόφιμα στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για τη στήριξη των αστέγων της Αθήνας.

Η δράση αυτή της ΕΑΕΕ αποτελεί συνέχεια των ενεργειών για την Ημέρα Ασφάλισης αλλά και της μακρόχρονης συνεργασίας που έχει αναπτύξει η ΕΑΕΕ με το ΚΥΑΔΑ, το οποίο και στηρίζει κάθε χρόνο με προσφορά τροφίμων για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Κατά την παράδοση των τροφίμων, αντιπροσωπεία της ΕΑΕΕ συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΚΥΑΔΑ Ελένη Κατσούλη, η οποία ευχαρίστησε θερμά την ΕΑΕΕ για τη συμβολή της στο δύσκολο έργο του Κέντρου.

Η Μαργαρίτα Αντωνάκη, διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ανέφερε: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει κοντά στο ΚΥΑΔΑ που φροντίζει χιλιάδες οικογένειες αστέγων της Αθήνας. Έχουμε δει από κοντά τη δουλειά που κάνει με οργάνωση, διαφάνεια, αξιοπρέπεια και ψυχή. Αισθανόμαστε χαρά και ικανοποίηση που μπορέσαμε και φέτος τις γιορτές να βοηθήσουμε το έργο του ΚΥΑΔΑ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική ευθύνη της ασφαλιστικής αγοράς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*