Η κα Αγγελική Νταλιάνη με τους κ.κ. Ερρίκο Μοάτσο και Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου

ΣΕΣΑΕ: «Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά!»

Με το σύνθημα «Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά!» ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε στις 15.12.2016.

Η συμμετοχή εκπροσώπων της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς ξεπέρασε κάθε προσδοκία στην καθιερωμένη πλέον γιορτινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ, καθώς 200 επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς –o πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της ΕΑΕΕ, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου– είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν μια όμορφη βραδιά σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα στον γιορτινό χώρο του Bar de Theatre στο Citylink.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε!», η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση στήριξαν η Carpenter Turner ως Πλατινένιος Χορηγός, καθώς και οι Αon Benfield και Matrix Brokers SA ως Χρυσοί Χορηγοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*