Εργαζόμενοι και Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής στηρίζουν από κοινού ευπαθείς ομάδες

Δίπλα σε συλλόγους και φορείς που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες θα βρεθεί και φέτος η Εθνική Ασφαλιστική. Την πρωτοβουλία αυτήν ανέλαβαν Διοίκηση και εργαζόμενοι της Εταιρίας σε μια προσπάθεια να προσφέρουν όση περισσότερη ανακούφιση μπορούν σε ανθρώπους που τη χρειάζονται.

Η Εθνική Ασφαλιστική και οι άνθρωποί της, στα 125 χρόνια λειτουργίας της, έχουν αποδείξει έμπρακτα και επανειλημμένα πως βρίσκονται δίπλα στις ομάδες της κοινωνίας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Έτσι και φέτος, η Διοίκηση της Εταιρίας αποφάσισε, ενόψει των εορτών, την οικονομική ενίσχυση συλλόγων και φορέων που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες ενώ σε αυτήν την πρωτοβουλία  συστρατεύτηκε και ο Σύλλογος των Εργαζομένων, προσθέτοντας, στο ποσό που θα διατεθεί, το ισόποσο του συμβολικού δώρου που λάμβαναν οι εργαζόμενοι για τις γιορτές.

Διοίκηση και Εργαζόμενοι προχωρούν ένα βήμα παραπέρα καλώντας  όποιον μπορεί να συνεισφέρει στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Τέλος ομάδα εθελοντών αναλαμβάνει να βοηθήσει και να ανταποκριθεί σε ανάγκες και αιτήματα που καλύπτονται κυρίως από τη διάθεση προσωπικού χρόνου και προσπάθειας.

Η Διοίκηση της Εταιρίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων εύχονται καλές γιορτές σε όλους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*