Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Laurent Thuillier

Groupama: Κοινωνική Προσφορά στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS

H Groupama Ασφαλιστική, με γνώμονα τις αξίες της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας, υλοποίησε ενέργεια σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που πλήττονται από τη φτώχεια και την ανεργία.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της Groupama Ασφαλιστικής, σε ένδειξη αλληλεγγύης, προσέφεραν και συγκέντρωσαν βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας, τα οποία διατέθηκαν για να καλύψουν μέρος των αναγκών των εννέα Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργούν από τα Παιδικά Χωριά SOS στην Ελλάδα.

Με την ανιδιοτελή προσφορά των εργαζομένων, αλλά και με το διπλασιασμό της ποσότητας αυτής από την ίδια την εταιρία, τα είδη αποδόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS, υποστηρίζοντας το δύσκολο αλλά αξιέπαινο έργο τους, ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με αυτή τη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας η Groupama Ασφαλιστική, μαζί με όλους τους εργαζομένους της, χτίζει γέφυρες με την κοινωνία και στέκεται στο πλάι των ευάλωτων ομάδων. Η εταιρία δείχνει έμπρακτα την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της σε σημαντικά κοινωνικά θέματα που επηρεάζουν τη χώρα μας και δεσμεύεται να συνεχίσει να δραστηριοποιείται για την εξομάλυνσή τους.

«Στηρίζουμε συστηματικά και στην πράξη δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο να συνεισφέρουμε στο να γίνει ο κόσμος πιο όμορφος» σχολίασε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Laurent Thuillier. «Δράττουμε σήμερα με ευαισθησία, μεριμνούμε και κερδίζουμε το αύριο!»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη δράση της Groupama Ασφαλιστικής:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Συμπληρώστε το αποτέλεσμα *