Μινέττα: Δίπλα στον ασφαλισμένο με επιπλέον παροχές και υπηρεσίες

Στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης, οι καταναλωτές επιλέγουν πλέον οικονομικότερα προϊόντα και υπηρεσίες, η ποιότητα όμως παραμένει σημαντική παράμετρος. Γι’ αυτόν τον λόγο η Μινέττα Ασφαλιστική προσφέρει νέες παροχές και εξελιγμένες υπηρεσίες, λειτουργώντας πάντα σύμφωνα με τις εξελίξεις και δίνοντας έμφαση στην εξυπηρέτηση αλλά και στην πλήρη κάλυψη των ασφαλισμένων της με προσιτές τιμές.

Έτσι, δημιούργησε την Κάρτα Προνομίων, την ηλεκτρονική πληρωμή ασφαλίστρων μέσω του pay.minetta.gr σε έως 12 άτοκες δόσεις, καθώς και επιπλέον παροχές, όπως δωρεάν check up με κάθε ετήσιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο οχήματος, το οποίο από το νέο έτος επεκτείνεται σε όλα τα συμβόλαια οχημάτων και περιουσίας.

Μέσω της Κάρτας Προνομίων και σε συνεργασία με φορείς αυξημένου κύρους, η Μινέττα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους ασφαλισμένους της και τα προστατευόμενα μέλη τους, με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο και σε οποιονδήποτε κλάδο, πλήθος προνομιακών παροχών:

  • Εκπτώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά στους ιδιοκτήτες µάρκας Nissan για το κόστος επισκευής αυτοκινήτων, ενώ για τους ιδιοκτήτες άλλης μάρκας έκπτωση στην εργασία του φανοβαφείου.
  • Δωρεάν παροχές και εκπτώσεις από το Metropolitan και την Βιοϊατρική.
  • Εκπτώσεις για επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων μέσω της Glassdrive.
  • Εκπτώσεις σε οπτικά από τα καταστήματα Λάσκαρη και Anastasiadis.
  • Εκπτώσεις για ενοικίαση αυτοκίνητου από τη Sixt.
  • Εκπτώσεις σε καλλυντικά Yves Rocher.

Περισσότερες πληροφορίες στο minetta app ή/και στο www.minetta.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*