Greek Exports Awards 2016

Euler Hermes Hellas: Απέσπασε 2 χρυσά βραβεία στα Greek Exports Awards 2016

Στην τελετή απονομής των Greek Exports Awards 2016, που διοργανώθηκε από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την εκδοτική-συνεδριακή εταιρεία Ethos Media, βραβεύτηκε δύο φορές η Euler Hermes Hellas, ως Top Services Export Company και Top Export Insurance Partner.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω διάκριση επετεύχθη χάρη «στη συνεχή προσπάθεια της Euler Hermes Hellas να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες διαχείρισης του πιστωτικού κινδύνου που παρέχει στους Έλληνες επιχειρηματίες και στο πραγματικό ενδιαφέρον της να προστατεύει και να διασφαλίζει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των εξαγωγικών επιχειρήσεων».

«Τα βραβεία αποδεικνύουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων μας για τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια, προστατεύοντάς τους σε περιπτώσεις μη πληρωμής από τους αγοραστές τους και στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες» δήλωσε ο Βασίλης Χριστίδης, CEO της Euler Hermes Hellas.

H Euler Hermes Hellas, μέλος του μεγαλύτερου ομίλου ασφαλειών πιστώσεων στον κόσμο, ιδρύθηκε το 1995 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Βόρειας Ελλάδας λειτουργούν γραφεία και στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά Β2Β λύσεων για την πρόληψη των κινδύνων που απορρέουν από τις εμπορικές πιστώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και για την είσπραξη των ανεξόφλητων οφειλών.

Με παραγωγή ασφαλίστρων 2,6 δις ευρώ, 34% μερίδιο αγοράς, πάνω από έναν αιώνα εμπειρία και παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες, ο όμιλος Euler Hermes εγγυάται στις εξαγωγικές επιχειρήσεις την ασφαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων τους και σε περίπτωση αφερεγγυότητας βασικών τους αγοραστών ή καθυστέρησης πληρωμής. Ο όμιλος έχει αξιολογηθεί με AΑ- από τη Standard & Poor’s και την Dagong Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*