Δεκαπέντε νέα στελέχη στην DAEDALUS

Ηχηρές μετεγγραφές στα κεντρικά γραφεία στην οδό Κηφισίας 16 & Χαλεπά 1 στον Παράδεισο,  έρχονται να συμπληρώσουν την ομάδα ανάπτυξης εργασιών της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers και να ενισχύσουν το σχέδιο δημιουργίας πανελλαδικού δικτύου το οποίο και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Η εταιρεία, μετά από συζητήσεις με επιλεγμένα ασφαλιστικά γραφεία προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό της, τώρα εξετάζει και την ενδυνάμωση των κεντρικών γραφείων της.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την απόκτηση των πρώτων νέων 15 συνεργατών που εγκαταστάθηκαν στα γραφεία της και θεωρούνται δυναμικό το οποίο και προσαρτάται στο σχέδιο εργασιών της. Τα στελέχη αυτά προέρχονται από γραφεία agency και είναι έμπειρα να αναπτύξουν δραστηριότητα. Θα στηρίξουν την πανελλαδική ανάπτυξη της εταιρείας η οποία και θα απαιτεί περαιτέρω στελέχωση οπότε και η διαδικασία απόκτησης στελεχιακού δυναμικού θα συνεχιστεί.

Στόχος της Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers είναι, από τις αρχές του χρόνου να κυριαρχήσει στους κλάδους Υγείας και Ζωής και να αποκτήσει ηγετική θέση στις πωλήσεις τριών μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών. Παράλληλα να μπορεί να απευθύνεται σε πολίτες όλης της χώρας μέσω των «δορυφόρων» γραφείων που δημιουργεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*