Λογότυπο ΕΑΕΕ

Ιστορίες καθημερινών απρόοπτων… εκεί που δεν το περιμένεις

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την εμπέδωση της ασφαλιστικής νοοτροπίας, σε μια περίοδο όπου η προστασία της υγείας και της περιουσίας και η ενίσχυση της σύνταξης είναι εξαιρετικά σημαντικά για τους πολίτες της χώρας μας, καθώς μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων παραμένει ανασφάλιστο.

Ειδικότερα, μέσω των τριών διαφορετικών ρεαλιστικών βίντεο αναδεικνύεται η σημασία της ασφάλισης ως της πλέον ενδεδειγμένης πρόληψης για μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων της καθημερινότητας και της ζωής μας, όπως η υγεία, η ασφάλιση και η περιουσία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι χαρακτήρες που συμμετέχουν στα βίντεο αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά έκτακτες και σημαντικές προκλήσεις, κι αυτό λόγω της συνδρομής της ασφαλιστικής κάλυψης σε κάθε τομέα, εφαρμόζοντας στην πράξη το «ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω».

«Με ένα ασφαλιστήριο πρόγραμμα μπορούμε να προστατέψουμε ό,τι είναι σημαντικό για εμάς και την οικογένειά μας. Όταν ένα απρόοπτο συμβάν υγείας προκύψει, διασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας τη στιγμή της ανάγκης» επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση.

«Αντίστοιχα, ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να συμπληρώσουν την κρατική σύνταξη, προγραμματίζοντας έγκαιρα για το μέλλον και εξασφαλίζοντας μια ποιότητα ζωής. Ταυτόχρονα, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα περιουσίας μπορεί να προστατεύσει από αναπάντεχες αναποδιές και απρόβλεπτα γεγονότα την κατοικία και όσα έχει αποκτήσει κανείς με κόπο στην πορεία της ζωής του.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*