Η Groupama Ασφαλιστική χορηγός του παγκόσμιου πρωταθλητή Δ. Παπαδημητρίου

Χορηγία του πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου αναλαμβάνει η Groupama Ασφαλιστική. Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έχει αποσπάσει πολύ σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατακτώντας χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο εκείνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 στο Κίελο της Γερμανίας, ανάμεσα σε 262 σκάφη από 39 χώρες.

greekcapsΌπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσω αυτής της χορηγίας η Groupama Ασφαλιστική εδραιώνει την πεποίθησή της στις αξίες της, υποστηρίζοντας Έλληνες αθλητές στις προσπάθειές τους να κάνουν περήφανη τη χώρα μας, η οποία έχει ιδιαίτερη σχέση με το υγρό στοιχείο. Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαιώνει την επιλογή της να στηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, που αναδεικνύει πολλά υποσχόμενους αθλητές, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Άλλωστε, η ιστιοπλοΐα αποτελεί διεθνές ενδιαφέρον για την Groupama, καθώς ο Όμιλος υποστηρίζει και τον διεθνούς φήμης αθλητή Franck Cammas (Groupama Team France).

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, γεννημένος το 2000, ασχολείται με την ιστιοπλοΐα από το 2007 και τα  τελευταία χρόνια με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, στις κατηγορίες σκάφους Optimist (2007-2014) και Laser (2015 έως σήμερα). Φέτος, οι κυριότερες διακρίσεις του αθλητή ήταν η κατάκτηση χρυσών μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 στο Κίελο της Γερμανίας, καθώς και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4.7 στη Crozon (Βρετάνη) της Γαλλίας. Έχει πάθος με τον αθλητισμό και έχει θέσει υψηλούς στόχους, τους οποίους είναι αποφασισμένος να κατακτήσει, όπως για παράδειγμα τους Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες το 2017. Απώτερος σκοπός του είναι η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκιο.

«Με αφορμή τη διαρκή και ισχυρή παρουσία του Ομίλου στην ιστιοπλοΐα, μέσω του διεθνώς αναγνωρισμένου ιστιοπλόου Franck Cammas (Groupama Team France), η Groupama Ασφαλιστική αποφάσισε να συνδέσει την αξία του αθλήματος με τις προσπάθειες του Έλληνα παγκοσμίου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου. Για εμάς, οι μεγάλοι στόχοι και επιδόσεις του αποτελούν από μόνες τους μια σπουδαία επιτυχία για τον αθλητή και σημαντική διάκριση για τη χώρα μας. Ευχόμαστε η προσπάθειά του να συνεχίσει να ανταμείβεται με πρωτιές, αποτελώντας έμπνευση και για εμάς στην καθημερινή βελτίωση, παραμένοντας προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων μας», ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής κ. Κάτσιος, με αφορμή τη χορηγία της εταιρίας της εταιρείας στον διακεκριμένο αθλητή, συμπληρώνοντας ότι είναι σημαντική τιμή το λογότυπο Groupama Asfalistiki Sailing Team να βρίσκεται στην αγωνιστική φανέλα του Δημήτρη.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από τη σχετική εκδήλωση:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*