Την Παρασκευή το Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

Το 2016 ήταν μια χρονιά με καθοριστικές εξελίξεις, που μελλοντικά θα επηρεάσουν και τον κλάδο των αναλογιστών. Ενόψει λοιπόν των νέων προκλήσεων, η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος διοργανώνει συνέδριο με θέμα «Work In Progress 2016: Το Συνταξιοδοτικό στην Ελλάδα του σήμερα» την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet).

ATT00217

Η πρόσκληση του συνεδρίου

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις και τοποθετήσεις σε πάνελ ακαδημαϊκοί και πολιτικοί φορείς, διευθύνοντες σύμβουλοι και εκπρόσωποι εταιρειών, καθώς στόχος είναι η προσέγγιση των εν λόγω θεμάτων μέσω διαλόγου και πολυφωνίας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου στο αρχείο ATT00220.

Περισσότερες πληροφορίες και δελτία συμμετοχής είναι διαθέσιμα στον διαδικτυακό τόπο της ΕΑΕ www.actuaries.org.gr.

Για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι απαραίτητη η έγκαιρη αποστολή δελτίου συμμετοχής.

Η ΕΑΕ ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί έναν επιστημονικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει στόχο την προώθηση της αναλογιστικής επιστήμης στη χώρα μας. Αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Ένωσης Αναλογιστών (Actuarial Association of Europe, πρώην Groupe Consultatif) και τον μοναδικό φορέα πιστοποίησης αναλογιστών στην Ελλάδα. Εκτός των εξετάσεων που παρέχει δύο φορές το χρόνο, διενεργεί σεμινάρια προετοιμασίας και επαγγελματικής κατάρτισης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*