Ασφάλεια Ζωής –μία σύγχρονη αναγκαιότητα, πιο επιτακτική από ποτέ!

AtlantikiΗ αβεβαιότητα και η ανασφάλεια των καιρών έχει χτυπήσει την πόρτα ακόμη και των πιο αισιόδοξων. Όλοι ψάχνουμε έναν τρόπο να διασφαλίσουμε ένα μέλλον καλύτερο, πιο σίγουρο, πιο σταθερό. Με το μέλλον δεν μπορείς να παίζεις και η τύχη είναι ένας αστάθμητος παράγοντας που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Γι’ αυτό, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Η ασφαλιστική εταιρεία Ατλαντική Ένωση είναι δίπλα σου από το 1970 συνεχίζοντας την διαρκώς ανοδική της πορεία και έχοντας ολοένα και περισσότερους ασφαλιζόμενους στο πλευρό της.

Προχωρά χέρι – χέρι με τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς του εξωτερικού, όπως ο οργανισμός Basler, μέλος της κορυφαίας ελβετικής τραπεζοασφαλιστικής εταιρίας Baloise. Επιπλέον, αναδείχθηκε πρώτη στην Ελλάδα σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό Δείκτη Φερεγγυότητας Solvency II, συγκεντρώνοντας ποσοστό 300,4%, τρείς φορές δηλαδή μεγαλύτερο από το απαιτούμενο.

Η Ατλαντική Ένωση ξεχωρίζει για την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, την οποία επιβεβαιώνει το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας Atlas Protection, που σου προσφέρει τα προνόμια μίας πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης στην τιμή του απλού πακέτου. Τώρα, μην αφήνεις την υγεία σου στην τύχη, διασφάλισέ την με τη χαμηλότερη τιμή! Μπες τώρα στο www.atlantiki.gr για να δεις πόσο εύκολα και οικονομικά θα χαίρεις Άτλας υγείας!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*