O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Νικόλαος Μακρόπουλος σε στιγμιότυπο από παλαιότερη εκδήλωση

Ευχάριστες εκπλήξεις θα παρουσιάσει στις 29 Νοεμβρίου η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Σε μία σημαντική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» αύριο το απόγευμα, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική θα ανακοινώσει τις  νέες επιχειρηματικές εξελίξεις που ουσιαστικά θα συμβάλλουν στην κερδοφορία και την περαιτέρω ανάπτυξή της.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ κ. Νικόλαος Μακρόπουλος θα ανακοινώσει την επίσημη είσοδο της εταιρείας στον κλάδο Υγείας από τον Δεκέμβριο 2016, αρχικά με 2 προγράμματα ασφάλισης πρωτοβάθμιας  Υγείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές του 2017 θα ακολουθήσουν και τα προγράμματα δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική εισέρχεται στον κλάδο Υγείας με στόχο να παρουσιάσει την ίδια συνέπεια στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της που ακολουθεί και στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πρόκειται για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που είχε προαναγγείλει ο κ. Ν. Μακρόπουλος κατά την καλοκαιρινή εκδήλωση της βράβευσης των συνεργατών της Εταιρίας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Η εκδήλωση στις 29 Νοεμβρίου θα περιέχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στους φίλους και συνεργάτες της εταιρείας!!

Θα  τονιστούν οι στόχοι και η φιλοσοφία της εταιρείας όπως τις έχει διατυπώσει κατά καιρούς ο κ. Μακρόπουλος με διαφορετικές στοχεύσεις πλέον, αλλά με κοινή στρατηγική στην ποιότητα υπηρεσιών.

Επιπλέον οι συνεργάτες της “ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικη” θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα  καινοτόμα προγράμματα στον κλάδο Επαγγελματικής Ευθύνης αλλά και το νέο πεδίο τεχνολογικής ανάπτυξης της Εταιρίας, την «Digital Ευρώπη».

Τέλος θα παρουσιαστεί από το μέλος του Δ.Σ. κα Έφη Κοσσυβάκη στο δίκτυο της Εταιρίας η νέα Εμπορική Πολιτική και ο διαγωνισμός Πωλήσεων  για το 2017.

Ο δείκτης φερεγγυότητας της εταιρείας ανέρχεται σε 239.62%,  σύμφωνα με τα στοιχεία που πρόσφατα υπέβαλε στην Τράπεζα της Ελλάδος με ημερομηνία 30.09.16, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές επιχειρήσεις  στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και σίγουρα θα είναι μία από τις ελληνικές επιχειρήσεις που θα παραμείνουν  ισχυρές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*