Γ. Βοτσαρίδης: Πολυτέλεια οι εξειδικευμένες τεχνολογίες στην Ελλάδα

της Ελενας Ερμείδου

Αργεί πολύ ακόμη στην χώρα μας το σενάριο περί ραγδαίας μείωσης των ασφαλίστρων με τις ψηφιακές τεχνολογίες διευκρινίζει ο Γιάννης Βοτσαρίδης Διευθύνων Σύμβουλος στην Interlife Ασφαλιστική, αναφερόμενος στην πληροφορική, στις νέες τεχνολογίες και στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Στην Ελλάδα συμπληρώνει έχουμε πάρα πολλά ακόμα προβλήματα να διευθετήσουμε και μάλιστα σε επίπεδο καθημερινότητας. Μερικά από αυτά εξηγεί είναι η συνεργασία μεταξύ Δημοσίων Νοσοκομείων και Ασφαλιστικών Εταιριών, επίσης και η ορθή καταγραφή των ανασφάλιστων οχημάτων, μία διαδικασία που έχει πάρει 5 χρόνια.

Συνεπώς προσθέτει είναι πολυτέλεια να κάνουμε συζητήσεις για τόσο εξειδικευμένες προοπτικές.

Αναφερόμενος στην Interlife και τα βήματα που έχει κάνει σε ό,τι αφορά τις τεχνολογικές εξελίξεις τονίζει ότι η  διαχείριση όλων των ασφαλιστικών εργασιών γίνεται μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Υπάρχει εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα συνεργασίας με τους Διαμεσολαβητές για όλα τα στάδια διεκπεραίωσης και διαχείρισης Συμβολαίων. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι η Interlife διοργανώνει Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης Διαμεσολαβητών στην έδρα της στην Θεσσαλονίκη, επίσης στην Αθήνα, αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα μέσω τηλεδιασκέψεων σε περιβάλλον Webinar, τα οποία είναι δωρεάν για τους συνεργαζόμενους της Interlife και μη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*