Επίλεκτες συνεργασίες για την Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers

Σε διεύρυνση των συνεργασιών της προχωρεί η Daedalus Life Insurance & Reinsurance Brokers, με στόχο να ενισχύσει το δίκτυο που δημιουργεί σε όλη την Ελλάδα. Σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών της δραστηριοτήτων και με αιχμή το αποκλειστικό προϊόν Wise Act (www.wiseup.gr), η εταιρεία φιλοδοξεί με τους νέους συνεργάτες της να ενισχύσει την παραγωγή και να ικανοποιήσει το αυξημένο ενδιαφέρον για τα εξειδικευμένα προϊόντα της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Daedalus Κωνσταντίνος Φωτόπουλος

Ο διευθύνων σύμβουλος της Daedalus Κωνσταντίνος Φωτόπουλος

Ήδη η διοίκηση της Daedalus βρίσκεται σε επαφή με ασφαλιστικά γραφεία που ενδιαφέρονται να προσχωρήσουν ως δορυφόροι στα γραφεία που ξεκίνησε να δημιουργεί στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Ταυτόχρονα, στα κεντρικά γραφεία της Αθήνας η Daedalus έχει ετοιμάσει ήδη τις υποδομές και τους χώρους ώστε από τα μέσα Δεκεμβρίου να μπορεί να παρέχει συστέγαση και άρτια εκπαίδευση σε επιλεγμένους ασφαλιστικούς συνεργάτες (πρόσωπα, ομάδες ή γραφεία).

Στόχος, η αξιοποίηση των συνεργατών στην ανάπτυξη των εργασιών της, οι οποίες εστιάζονται, εκτός του Wise Act, στο πρόγραμμα κατοικίδιων, που αναπτύσσεται δυναμικά, και σε άλλα εξειδικευμένα προγράμματα που θα ξεκινήσει να προωθεί η εταιρεία από αρχές του νέου έτους. Αυτά σχετίζονται με ένα καινοτόμο και αποκλειστικό προϊόν κοσμητικής ιατρικής και οδοντιατρικής, καθώς και ακόμα δύο νέα προγράμματα, τα οποία θα προωθηθούν στην ασφαλιστική (και όχι μόνο) αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*