Στη δεύτερη σειρά και εξ αριστερών ο κ. Τ. Φειδία, CEO CNP Cyprus Insurance Holdings, η κα Α. Καλλιμάχου, General Manager CNP Cyprialife, ο κ. Γ. Γώγου, Sales Manager CNP Cyprialife και ο κ. Δ. Σπανός, Γενικός Διευθυντής CNP Ζωής

Η CNP Ζωής χρυσός χορηγός στην εκδήλωση για της ετήσιες βραβεύσεις του ΠΣΑΣ

Στις 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της χώρας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Με συμμετοχή τουλάχιστον 400 στελεχών από όλους τους χώρους της ασφαλιστικής αγοράς και με σημαντικούς καλεσμένους, τέθηκαν και αναλύθηκαν από τους ομιλητές ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους του κλάδου και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον, όπως οι αλλαγές που έρχονται από το 2017, η υπερφορολόγηση, το ασφαλιστικό και η ανάγκη εξωστρεφούς δράσης της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η CNP Ζωής, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει και με αίσθημα ευθύνης προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ήταν Χρυσός Χορηγός στην εκδήλωση, συνεχίζοντας «να υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και το δύσκολο έργο τους στην αγορά», όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*