Μ. Ανδρουλιδάκης: Σχεδιαγράμματα & γραφήματα

androulidakis2Συνεχίζουμε λοιπόν μέσα από το Insurance World, την παρουσίαση των άρθρων του βιβλίου, του επίτιμου επιθεωρητή πωλήσεων, συντονιστή, ασφαλιστή, συγγραφέα, αρθρογράφου, κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 (απόσπασμα της ενότ. 3) (ΣΕΛΙΔΑ 141-143)
ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

cover«Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα»

Μιχαήλ Γ. Ανδρουλιδάκης

Το βιβλίο εντύπως και σε όλη του την έκταση μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο Παπαζήση.
Τηλ. 210-3838020

Ο συγγραφέας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης όπως αναφέρει και αποδεικνύει μέσα από τη δική του σκοπιά, ότι οι ασφάλειες έχουν μια ιστορία με συνέχεια. Μια ιστορία με μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί την παράδοση του κλάδου η οποία δημιουργείται με το πέρασμα των χρόνων. Αυτή την παράδοση μετουσιωμένη σε διδακτική παραίνεση έχει καταγράψει στο βιβλίο του που αναμφισβήτητα αποτελεί ένα καλό φίλο, ένα ικανό συνεργάτη, και υποδειγματικό επαγγελματία, λένε οι άνθρωποι που τον συναναστρέφονται.

Ο κ. Ανδρουλιδάκης συνεχίζοντας, αναφέρει ότι μέσα στο βιβλίο του δίνει συνοπτικά και καίρια όλα όσα χρειάζεται ένας ασφαλιστής να μάθει ή να επιβεβαιώσει και τα οποία αποτελούν επαγγελματικό ελιξίριο για το μέλλον. Παρέχει γνώση για τις πωλήσεις, για τον προσδιορισμό των ασφαλιστικών αναγκών, για την προσπέλαση εμποδίων και σε πολλά άλλα χρήσιμα επαγγελματικά θέματα.

Η εμφάνιση στον τομέα αυτό γίνεται με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη ο οποίος έχει αναπτυχθεί και συγγραφικά. Με την προτροπή του, και την ευγενική έγκριση του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ» θα δημοσιεύουμε αποσπάσματα του βιβλίου του «Η Ιστορία των Ασφαλειών και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος σήμερα». Η χρηστικότητά τους ανεκτίμητη στον κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο, συντονιστή, διευθυντή εκπαίδευσης, διευθυντή πωλήσεων και όχι μόνον.

Αφήνοντας το κεφάλαιο 7 με τις 3 ενότητες, το οποίο σας ανέλυσα μέσα από το Insurance world, που όπως είχα αναφέρει, είχα ξεκινήσει κάπως ανορθόδοξα στην περιγραφή και ανάλυση των άρθρων του βιβλίου λόγω της επικαιρότητας της οικονομικής κρίσις. Πιστεύω λοιπόν ότι το συγκεκριμένο κεφάλαιο να σας έδωσε αυτά τα στοιχεία με τα οποία θα πρέπει να οπλίζεστε με αισιοδοξία και ότι με οποιεσδήποτε αντίξοες συνθήκες της αγοράς δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε, αντίθετα πρέπει να γίνεστε πιο μαχητικοί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από το επόμενο Insurance world συνεχίζοντας την ανάλυση των άρθρων, μη ξεχάσετε να διαβάσετε από το ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2! (σελίδα 45 του βιβλίου) 1η ενότητα «Δυνατά και αδύνατα χαρακτηριστικά σημεία ενός πωλητή».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 7 Σελίδα 138 (απόσπασμα της ενότητας 3), «Σχεδιαγράμματα και γραφήματα» σελίδα 141-143.

Όπως σας είχα υποσχεθεί από την προηγούμενη καταχώρηση του insurance world, σαν συνέχεια της ενότητας 3 του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 7 Σελίδα 138 «Η τραγωδία με τους στόχους», σήμερα θα δείτε σχεδιαγράμματα και γραφήματα και τους τρόπους που θα βάζετε τους στόχους και πώς να τους ελέγχετε. (σελίδα 141-143)

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Κατεβάστε το αρχείο

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*