Insurance made easy από την Hellas Direct

Η ασφάλιση αυτοκινήτου πρέπει να είναι εύκολη και απλή υπόθεση. Η Hellas Direct, την ασφάλιση αυτοκινήτου  την κάνει ακόμα πιο εύκολη, αναπτύσσοντας συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες, όπως το Live Chat, ή το Timeline: 12 δόσεις με μετρητά και όχι μόνο, Refer a Friend.

Το Live Chat:

Πρόσφατα to Live Chat εντάχθηκε στο site , ώστε να απαντάται άμεσα κάθε απορία των πελατών και να καθοδηγούνται ηλεκτρονικά κατά τη διαδικασία ασφάλισης.

Το Timeline: 12 δόσεις με μετρητά και όχι μόνο

Η υπηρεσία Timeline επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν τη διάρκεια του συμβολαίου τους με την ακρίβεια ημερών. Αλλες εταιρίες, σύμφωνα με την Hellas Direct προτρέπουν τους πελάτες τους να πληρώσουν το συμβόλαιό τους σε 12 άτοκες δόσεις. Tο Timeline επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν κάθε μήνα με μετρητά. Δε χρειάζεται να έχουν πιστωτική κάρτα, πρέπει απλά να ανανεώνουν το συμβόλαιό τους κάθε μήνα.

Επιπλέον, η υπηρεσία επιτρέπει στους οδηγούς να ορίσουν όχι μόνο τη διάρκεια του συμβολαιου (από 30 έως 365 ημέρες) αλλά και ανάποδα, να ασφαλιστούν για όσες ημέρες επιθυμούν ανάλογα με το ποσό που θέλουν να διαθέσουν.

Τι σημαίνει «Εγγύηση Καλύτερης Τιμής»

Στόχος της Hellas Direct οι πελάτες  να απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για αυτό τον λόγο, εάν ένας πελάτης βρει καλύτερη τιμή με τις ίδιες καλύψεις, η εταιρία καλύπτει τη διπλή διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι εάν πχ ένας πελάτης βρει μία προσφορά κατά €20 πιο οικονομική από αυτήν που το προσφέρει η Hellas Direct, θα μειωθεί κατά € 40 στο ασφάλιστρό του.

Η υπηρεσία Refer a Friend

Χάρη στο πρόγραμμα Refer a Friend, εάν ο πελάτης συστήσει ένα φίλο, του επιστρέφονται  20 ευρώ και  20 στο φίλο που έχει συστήσει. Η ενέργεια αυτή ξεκίνησε από τον Μάιο 2015 και μέχρι σήμερα η έχουν επιστραφεί 250.000 ευρώ στους πελάτες .

Με το μέσο όρο των συμβολαίων μας να κυμαίνεται στα € 135, τα € 20 αντιστοιχούν σε μία έκπτωση 15%. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες κερδίζουν ακόμη περισσότερο και η Hellas Direct επιβραβεύει τους ανθρώπους την υποστηρίζουν.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Hellas Direct, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hellasdirect.gr

Ελ. Ερμ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*