axa, λογότυπο, γκρίζος ουρανός

«Πάντα δίπλα σας»: Νέα τηλεοπτική καμπάνια για τις ολοκληρωμένες καλύψεις της ΑΧΑ στην Υγεία

Η αίσθηση ασφάλειας και η ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρουν τα προγράμματα της ΑΧΑ για την Υγεία βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας της εταιρείας, με κεντρικό μήνυμα «Πάντα δίπλα σας». Εκεί, ένας «σούπερ ήρωας» βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πρωταγωνιστή-πελάτη σε όλα τα στάδια της ζωής του, προφυλάσσοντάς τον σε όλες τις δύσκολες στιγμές με τις απαραίτητες λύσεις.

Η νέα καμπάνια της ΑΧΑ υπογραμμίζει την αίσθηση ξεγνοιασιάς που απολαμβάνουν οι πελάτες της μέσα από προγράμματα Υγείας 3600. Με βασικούς άξονες την ολιστική προσέγγιση και την ευελιξία, η ΑΧΑ απαλλάσσει τους πελάτες της από φόβους και ανησυχίες προσφέροντας κάλυψη πριν τη νοσηλεία, κατά τη διάρκειά της και μετά.

Με αυτή την αφορμή ο διευθυντής Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας Μπάμπης Αναστασιάδης, δήλωσε: «Βασικός γνώμονας στον σχεδιασμό των προϊόντων μας είναι να προσφέρουν ξεγνοιασιά και ασφάλεια στους πελάτες μας καλύπτοντας όλα τα στάδια της ζωής τους. Η νέα μας τηλεοπτική καμπάνια προωθεί με έναν δημιουργικό τρόπο την ολιστική προσέγγισή μας στις καλύψεις υγείας, αναδεικνύοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα και οφέλη του προγράμματος Mediσυν2, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: απευθείας εξόφληση δαπανών και στο εξωτερικό, νοσηλεία στο σπίτι, δαπάνες αποκατάστασης, βοήθεια στην καθημερινότητα, δεύτερη ιατρική γνωμάτευση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*