AXA λογότυπο πινακίδα

Νέο κεφάλαιο για την AXA στην Αίγυπτο

της Λαλέλας Χρυσανθοπούλου

Ενισχύει το προφίλ της στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Αιγύπτου η ΑΧΑ, με τον γαλλικό ασφαλιστικό κολοσσό να ανακοινώνει στις 28 Οκτωβρίου τη μετονομασία της εκεί θυγατρικής της  CIL (Commercial International Life Insurance Company) σε AXA Life Egypt, λανσάροντας παράλληλα  την πρώτη μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια σε όλη την χώρα. Η ΑΧΑ εισήλθε στην αιγυπτιακή αγορά τον Φεβρουάριο του 2015 και τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου ανακοίνωσε δεκαετή συμφωνία συνεργασίας με την μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα της χώρας Commercial International Bank (CIB), στον κλάδο των τραπεζο-ασφαλιστικών προϊόντων (bancassurance). Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η AXA απέκτησε την CIL, τον βραχίονα ασφαλειών ζωής της CIB.

H γαλλική εταιρεία γνωρίζει ταχεία ανάπτυξη στην αιγυπτιακή αγορά, με τα αποτελέσματά της να υπερβαίνουν τις προσδοκίες της. Αυτή τη στιγμή, οι 500 εργαζόμενοι της AXA Αιγύπτου συνεργάζονται με πάνω από 2.000 παρόχους και συνεργάτες, με στόχο την προσφορά κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στους 500.000 πελάτες του γαλλικού ομίλου στην χώρα. Οπως μάλιστα δήλωσε ο Gilbert Chaine, διευθύνων σύμβουλος της AXA Egypt, “η ΑΧΑ είναι τώρα σε πλεονεκτική θέση για να εδραιώσει την παρουσία της στην Αίγυπτο και θα συνεχίσει να επενδύει στη χώρα με το λανσάρισμα κρίσιμων προϊόντων, όπως ατομικά προγράμματα υγείας, ασφάλιση κατοικίας, ασφάλιση ΙΧ, ταξιδιωτική ασφάλιση, χωρίς να παραβλέπουμε τις ψηφιακές λύσεις που συμβάλλουν στην επανεφεύρεση του κλάδου”.

Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την μετονομασία της  CIL σε AXA Life Egypt. Η ΑΧΑ έχει εγγυηθεί στους πελάτες της CIL ότι τα συμβόλαιά τους δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή κι οτι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών όπως και πριν. Η AXA Egypt ανακοίνωσε επίσης διαφημιστική εκστρατεία που σηματοδοτεί την πρώτη ευρείας εμβέλειας επικοινωνιακή πρωτοβουλία στη χώρα, προσκαλώντας τις αιγυπτιακές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να ανακαλύψουν τα προϊόντα και τις ξεχωριστές υπηρεσίες της ΑΧΑ.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*